Witajcie dziewczyby wieczorowa pora
Widze ze u nie których kiepski dzien był.... mam na mysli Agusie:-(
Aga forum jest po to by sie wyzalic, wypłakac.... po co to tzrymac w sobie ?Jak mozesz nam napisac. Wierze ze jak sie calkowicie wyzalisz odrobine lepiej sie poczujesz..... takze zachecam Cie bys "posmecila nam "
Bo jak to zrobisz moze usmiechniesz sie :-)
Anetko jak Cie nie nie ma z nami ...... to moze swiadczy ze imprezujesz gdyz dostałas prace ??
Pati, Enka wiem ze Wam ciezko. Mi tez jest czasem ciezko gdy widze jak rosnie brzuszek od mojego szwagra zonie:-( Ale nie smutam sie juz bardzo bo ciesze sie gdyz zostane ciotka, ze z jej ciaza i dzidzia jest wszystko w porzadku no i ze ja tez w koncu bede miala swoje malenstwo:-)
Aga Irl ciesze sie ze u Twojego malenstwa jest wszytsko w porzadku ..... Troszke zawiedziona jestem ze zdjecia nie ma..... ale no coz poczekam do natepnego razu
Mirka... jak tam sie czujesz?
Jezyk jak zdrowko , dajesz jakos rade ?
Guska Wrobelek, Mala , Cyniczna ...... czekamy na jakies wiesci od Ciebie? Gdzie sie podziałyscie???
Gabi lez lez :-)Pozniej Ci dzidzia nie da juz polezec:-)
Syla,Kasiek ... mam nadzieje ze u Was dobrze .... Trzymajcie sie dziewczyny!
Slodziutka .....koncz ten remont ....wracaj do nas:-)
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny wymienione i nie wymienione ....dilajla, doka, alutka, also, aga28, kinga, karola ,alla,ozkane ,mordoklejka, szafirek,niusia, Ola,Alicja, Wonka, Anesta, Sasetka . Wybaczcie mam za mała główke by wszystkich spamietac
U mnie dzien jak dzien przygtowania do sobotniej imprezki , troszke sprzatania, zakupki itp:-)
Dobranoc slodki snów no i troszke fluidków posle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moze któras złapie i z mezusiem w weekend poszaleje