Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej Anetko
jak humor w czwartkowy poranek?
pozdrawiam:-)

tak mi wstyd dzisiaj.... i smutnomoja najlepsza koleżanka ze szkolnych lat jest w 7 tygniu
a mi żal że ona ma tak a ja tak nie mam
jej

hej jestem tu nowa. czytam wasze wypowiedzi i dobrze wiem co czujecie. moja koleżanka ma ślicznego synka. niedługo bedzie mial rok. uielbiam go jest cudowny ale jednocześnie mam zal do jego matki ze jej się udało a mi nie :-(nie umiem pozbyć sie tego uczucia
Wonka cieszę się że rozumiesz....
Wiecie co, czasem żałuję że nie możemy się spotkac na kawie i pogadac na żywo![]()
Anetko jak Cie nie nie ma z nami ...... to moze swiadczy ze imprezujesz gdyz dostałas prace ??

), teraz pościągam kurze, potem odkurzę podłogi i pojeżdżę na mopie, co by pięknie lśniły
, a jak Ksiądz przyjdzie to pewnie nie będę miała siły palcem ruszyć, no bo łazienkę też przecież muszę sprzątnąć, bo jakby księżulkowi zachciało się siusiu to tam pewnie też będzie chciał wejść