Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze jest mieć kogoś bliskiego kto wspiera zawsze jest łatwiej i proszę Cię nie martw się, łatwo mówić ja zajde w ciąże mam nadzieje że znowu uda nam się ale juz tak do końca się uda to też pewnie będę każdego dnia się martwiła czy wszystko jest ok

że po zimie jesteśmy osłabione a z tym i ciąża musiała się od początku słabo rozwijać i wiesz co chcę w to wierzyć że w nas nie ma winy tzn że nie jesteśmy na nic chore i wogóle że z nami jest okCyprysiowa, nawet nie próbuj inaczej myśleć, musi być dobrze i koniec. Dbasz o siebie, robisz badania, więc wiesz, że wszystko jest ok. A jeżeli masz jakieś wątpliwości, to biegaj do lekarza, powinien Cię przyjąć, bo przecież my powinnyśmy być pod stałą kontrolą. Ja bynajmniej uważam,że wizyta raz na miesiąc, to stanowczo za mało. Kobiety które już raz straciły swoje maleństwo, powinny być częściej badane przez lekarza. A co Wy o tym sądzicie?
Od 8 tygodnia z porodem wlacznie. Pewnie one i sa kompetentne... ale
. Ja chodzilam do uroczej dwudziestolatki, ktora na upartego mogla byc moja corka. Jak wszystko jest OK lekarza widzi sie DWUKROTNIE w calej ciazy w czasie USG w 12 i 20 tyg. jakoś tak ciężko mi pisać