Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dzwoniłam do przychodni,,,, i połozna kazała jechac biegiem do szpitala,,, że po poronieniu nie ma żartów,,,,,,,,tam odrazu nawet dyskusji nie było na oddział....

... a dzidzia ma się świetnie,,,,,chcieli mi dac zwolnienie, ale ze ja jestem na urlopie to mam podejsc do swojej gin,,, generalnie lekarz któr robił mi zabieg przejął się,,,,,, i kazał mi na siebie uważać,,, nie szaleć,, zakaz zblizani asię do M

i odpoczywać,,, jak to mozliwe to leżec jak najwięcej,,, dozucili mi dietka,,,,,bo mam problemy z załatwianiem,, a to sprzyja krwiakom,,, zero słodyczy, bułek, pieczywa,, zupki, owoce, warzywa,,,,

no no,, ladnie sie zaczelo,,,,,no ale jestem w domku,,, i ciesze sięże moja kruszynka ma sie dobrze,,,,,,,,,w SZPITALU opieka jak zawsze super,,,,, jak dla mnie,,,,
lekarze super,,,, dziewczyny z sali tez,,, jedzonko ok,,,,pielegniarki ok,,,tylko nie ma jak w domu,,,,