Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Berbelku, to bardzo dobra wiadomoscZ moją macicą wszystko ok. :-)
. Nie ma to jak piekna macica
. Fajnie, ze sie pokazalas, bo juz sie zaczynalam martwic o Ciebie. Tak Dilajla jestem od BB uzalezniona ...Maggie widzę że z Ciebie stała bywalczyni na foru:-):-):-)
Jak Ci się żyje w Finlandii?
I calkiem dobrze mi z tym. W Finlandii jest OK. Narazie zimno ... ale za to bardzo spokojnie i bezpiecznie. Idealne miejce na posiadanie dzieci...Mąż mi obiecał " odnowę biologiczną "
Pewnie niech dba, ma o KOGO!!!!Poznan po prostu zwiedzalam prze 2 dni. I ogromnie mi sie spodobal. Potem bylam tylko raz przejazdem. Wiec chyba tam nie spotkalysmy sie.... W Krakowie tez mam duzo znajomych w Hucie, ale to towarzystwo po 40stce..hehe pewnie tak...a powiedz mi co robiłąs w Poznaniu?nie studiowałas przypadniem?
.I bardzo slusznie, dbaj o siebie KochaniutkaJa za chwilę wybieram się do lekarza, chcę wymarudzić jeszcze kilka dni zwolnienia, jakoś nie chce mi sie wracać do pracy,

. Trzymajcie kciuki, zeby wytrzymala, przynajmniej do wakacji... 
cyprysiowa daj znać co i jak.
modroklejka trzymaj się. a poza tym tak bywa. my o siebie dbałyśmy, czasem aż za bardzo i się nie udało a te które nie planowały ciązy to bez problemu i specjalnie o siebie nie dbając rodzą zdrowe maluszki. jednak ten świat nie jest sprawiedliwy. a tak na marginesie to też mam nadwage 10 kilo. na początku mojej ciązy przytyłam 3 kilo i ciężko mi teraz wziąść się za siebie i schudnąć.
a jutro do pracy. koszmar. na samą myśl boli mnie brzuch.
Musisz zebrać siły a i wydaje mi się że potrzebujemy czasu aby zebrać się w sobie jedni więcej drudzy mniej