slodziutka_e
Fanka BB :)
Madziu 

;-):-) Całuski dla Juniroka.. naprawdę zmykam bo czasu ku temu..

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

No to dobrze:-) a mąż jakoś przeżyjeUff ..już po wizycie. Beta urosła do 963, więc narazie jest dobrze, pęcherzyk jest w macicy, luteinę zmieniono mi na duphaston 2x dziennie,
Następna wizyta za dwa tygodnie- może jakoś przeżyje....gorzej z wiadomością dla mężulka- zero sexu- jak on to przeżyje?![]()

Zbieraj zbieraj a na pewno się przydadząJa zbieram siły na starania;-) Chociaż już mam dosyć i zmęczona jestem dzisiaj strasznie... ale jak mus to mus;-)

Jutro (tzn. w środę) robię progesteron ale tak się zastanawiam czy on może pokazać ewentualną ciąże 9 dni po owulacji?? Jak @ nie przyjdzie to zrobię test w niedzielę.Kinguś to kiedy testujemy?![]()
![]()
Mojego znajomego syn miała teraz wysoką gorączkę to lekarz kazał brać ibuprom i udało im się zbić temp. Trzyma się.nie moge zbić gorączki i męczę się ....zmykam,dziękuję za troskę..

A Ty jak się czujesz? Dostać się teraz do lekarza to rzeczywiście teraz trudne.Witam dziewczynki...
Moja maruda marudzi dalej:-),ale jest ciutke lepiej.Jutro dopiero idzie do lekarza, bo dzisiaj już miejsc nie było.
Bardzo się z tego powodu cieszę :-);-)Czesc dziewczynki, witam we wtorek :-)
ja juz zrowa jak rydz, a Wiki już tez prawie zdrowa :-)..m rano wstal i twierdzil, ze gardło mniej boli :-)
No piękny brzusio[
a to moj dzisiejszy brzuszek....

Ja myślałam, że wrócicie we dwoje ale już oddzielnie ;-);-);-)po wczorajszej wizycie wszystko ok, porodu nie widać wiec ja chyba czekam do marca.
Gratuluję córci:-)Córcia ok,serduszko w porządku (było do ponownej oceny),waży 1500g.
Buzi pokazać nie chciała,ale cipkę ma śliczną.
Leżymy i walczymy dalej.
Super, że dzidzia zdrowa ale leż i odpoczywaj sobieHej babeczki oj dawno mnie u Was nie bylo ostatnio zagladalam jak jeszcze czekalam na wyniki amniopunkcji i chociaz czekalam dlugo to sie doczekalam juz jakis czas temu tylko sie jeszcze nie pochwalilam ale wyniki sa jak najbardziej prawidlowe i nieziemsko sie z tego ciesze i juz nie moge doczekac sie malutkiej na swiecie.

Fajnie, że Wam się wieczór udałBeatko goście się spóźnili ale to przez dzidziulkiwiesz czasami nie wiem jak to jest z dziećmi bo sama ich nie mam
i zapomniałam że One mogły ich zatrzymać. Wizyta udana. Choć jak to po gościach z dziećmi sprzątania więcej
;-) Ale spoczko. Obiadek był jeszcze ciepły bo Go dobrze schowałam
;-).
Kiedy powtórka? Wszystko fajnie gdyby nie trzeba było sprzątać
Ale zdolny chłopakkurcze napisałam długiego posta ale mój zdolny synek mi skasowałnie wiem jak mu się to uało
![]()

ale póki mama żyje (przepraszam bo okropnie to brzmi :-() trzeba walczyć i wierzyć że będzie jeszcze dobrze. Tak się martwię o Was... Jejku najgorsze jest własnie widzieć cierpienie najbliżych.. Jak sobie wtedy pomóc? Mi pomagała modlitwa. Trzymaj się kochana i dawaj własnie znaki życia bo zamartwiam się. A zaległości dużo nie ma... raptem kilka stron. Bo ruch na BB ostatnio bardzo mały.
Dumam.. ale najprościej i najłatwiej zapytać panie w analityce bo One zanją się na tym lepiej czasem jak ginek 
Powtórka zapewne jutro. Dzisiaj to my wychodzimy na małe pogaduszki - intereski