• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jeśli piszę Pati - mam na myśli naszą NIUSIĘ.. ona pierwsza była tutaj z tym imieniem wiec może mieć je bez żadnych kreseczek czy czegokolwiek.

A jeśli piszę do Ciebie Pati.b to toodrazu zaznaczam :tak: więc spokojnie.

sylvii28 spokoju życzę. Bo wiem jaki On jest nam w ciąży potrzebny. Zwłaszcza po jeszcze jakiś przeżyciach typu plamnienie czy krwawienie :tak: Trzymajcie się zdrowo i w dwupaku do samego końca :rofl2:

Aguś AJ własnie niech Gosia przynajmniej uchroni się przed wirusem...

Buziam i znikam... paaaa

Silvi wypoczywaj i trzymamy kciuki żeby na następnej wizycie dzidzia podrosła i miała się dobrze

Agnieszka_Aj zdrówka kochana dużo życzę, a córcia śliczna

iławianka dobrze,że nikomu się nic nie stało. Ale strachu się najadłaś z pewnością

agi28 GRATULUJĘ i mocno zaciskam kciuki,żeby betka rosła pięknie

karola71 w sumie dobre wieści odginka przyniosłaś.

Jezyk przebieraniec słodziak, a i brzusio cudny

katja piękna dzidzia

moniakras gratulacje fasolki

also tulam mocno i dużo wiary i nadziei zyczę

Edytko znalazłaś juz chętnych na obiad?

Przepraszam, że wszystkim nie odpisuję, ale mam trochę zaległości. Ale wszystkie bez wyjątku cieplutko pozdrawiam. Wczoraj byłam u lekarza i mam zapalenie zatok. Dostałam antybiotyk i jeszcze dwa inne lekarstwa i próbuję się podleczyć.
Miłego popołudnia

jestem drogie koleżanki....
jakoś ciągle mi czasu brak.... ale dzisiaj świeci u nas słoneczko i jakoś od razu weselej mi się robi.....
Agi serdeczne gratulacje......:-D:-D:-D:-D

Agusia rzeczywiście Gosia bardzo jest do ciebie podobna, nawet głosowania nie trzeba robić....

Edytko dziękuję za pamięć.... ja poczytuję tylko jakoś natchnienia brak.... czasami mam naką pustkę w głowie.... chyba za dużo staram się z niej wyrzucać i czasmi całkowicie się resetuję:hmm::hmm::hmm:

Niusi mnie też dopadają zimowe dołki.... i znalazłam sobie na to metodę.... planuję wakacje.... w tym roku tylko Karpacz ale i tak będzie super....

Silvii super że widziałaś malutkie serduszko..... trzymam kciuki za następne spokojne miesiące.....

Izunia takich wynalazkowych badań nie robiłam i nie pomogę:-(

pozdrawiam wszystkie dziewczynki bo tyle się tutaj dzieje że moja skleroza daje znać o sobie:-p

i chyba trzeba brać się za obiadek.....

aha Aga Irl. czekamy ....... obiecałaś zdjęcie.......

Ola15, Ja je robiłam. To przeciwciała jądrowe ANA. Służą wykryciu jakichkolwiek przeciwciał o schorzeniu autoimmunologicznym. najpierw robi się ANA 1 ,jeśli wyjdą dodatnie to ANA 2. Wiem,że są drogie. Dużo za nie płaciłam w LuxMedzie.

Jeżyk, pięknie wyglądasz, naprawdę brzunio rewelacja.
Aguś AJ odzywam się, odzywam.
Magdalenko38, podałam ci na PRIV adres do swojej lekarki. Może i Tobie pomoże. Jest z Poznania, Ja z Wrocławia, więc niestety mamy tylko internet. Pomaga kobietom z Hashimoto.
Szafirku, fajnie,że jesteś.
Edytko, przepraszam, jutro będzie lepiej , obiecuję.
Agi gratuluję! Wiem ,że strach Cie nie opuści, ale trzeba wierzyć.
Sylwi28, oszczędzaj sie kochana, krwawnienie i plamienie nie zawsze oznacza coś złego. Ale potrafi przestraszyć, to rozumiem.
Agnieszko Irl, trzymam mocno kciukasy za Twoje USG, a brzunio masz większe niż ja, hi hi. Super.
Pati.b. Ja mam oba zwierzaki wykastrowane, spokojnie, zabieg nie był groźny. A z czasem zaczęli mieć problemy, typu prostata. Mam psa i królika. Krwawiły, teraz jest spokój.
Katja, dziękuję za wsparcie , gratuluję córeczki, zdrowej córeczki.
Ozkane, Alutka17, :-)
Wszystkim życząc miłego dnia, udaję się na spacer , bo dzis u Mnie zawitało słoneczko więc warto wykorzystać.
Pozdrawiam,.

Agus trzymam kciuki i czekam na wieści.
Mnie chyba choróbsko dopadło obudziłam się z katarem i drapaniem w gardle. Teraz leże w łóżeczku i pije herbate z miodem i cytryną. Oby szybko przeszło.
Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo cieplutko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry