Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i dopiero wstałam 

bo zjedliśmy cześć na kolację wczoraj, cześć na śniadanie.. a jeszcze niewiele zostało na obiad
tak uwielbiam ten obiad że mogę go na szczeście jeść 3 razy dziennie
;-):-)
Agi po pierwsz gratuluję II kreseczek i pięknej betki!!!! Ja brałam Clexane ponad 100 dni, więc wiem co przeżywasz, ale do tego można się przyzwyczaić( no ja się tak przyzwyczaiłam, ze jak mi odstawili zastrzyki, to se zachorowałam na cukrzycę ciążową i zamiast w brzuch kłuję się w palce i to 4 razy dziennieJuż jestem po wszystkich badaniach i doktorach.
Betka urosła z 24 do 92 czyli cudnie
Wyniki TSH, ft3,ft4,TPO wszystkie w normie moja endo powiedziała ze nigdy takich dobrych u mnie nie widziała i nie muszę brać żadnych tabletek.
Od gina dostałam Encortolon, Duphaston mam brać cały czas i Clexane codziennie zastrzyk w brzuch ( robie od 2 dni są straszne, bo ciężka jest sobie wbić strzykawe w brzuch samej).
Czy któraś z Was przyjmowała Clexane???
Wizyta z usg 11 lutego ( matko jak duzo czasu jeszcze).
) A powiedz mi jaką bierzesz dawkę?? Bo ja brałam 40 i powiem Ci że trochę za długo, no i radziłabym Ci w razie jakichś plamień czy krwawień( bo mogą się zdażyć) poproś lekarza, żeby dał Ci skierowanie na badanie krzepliwości krwi, u mnie się pogorszyła do tego stopnia, że leżałam w szpitalu, ale po odstawieniu zastrzyków wszystko wróciło do normy. Kochanie, teraz napewno Ci się uda, lekowo jesteś ustawiona super, więc nic, tylko chodować fasolkę:-)