Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostałam tylko skierowanie na morfologię,mocz i APTT
Niestety to co najdroższe trzeba robić prywatnie
Jeszcze do tego wszystkiego robotnik,który robi nam remont podwyższył cenę,mimo że umawialiśmy się inaczej, a my nie mamy już kasy bo muszę zrobić badania.Nie mam już sił na to wszystko 
Tak strasznie chcemy mieć dziecko, kogoś, kto będzie na nas patrzył wzrokiem pełnym miłości.... Ja wierzę, że tak się stanie już za kilka miesięcy, każda z nas pójdzie do lekarza i zobaczy na USG piękne małe bijące serduszko
Musi być dobrze, inaczej nie możemy myśleć, przecież Pan Bóg nie będzie nas tak sprawdzał, chyba już wie, że jesteśmy mocne w wierze i nic nas nie złamie!!!!
i tak jak pisalam Miroslawa pisz do nas kiedy tylko poczujesz taką potrzebe. ja znalazlam tu wsparcie osób które wiedza co przezywasz, jak sie czujesz. pozdrawiam i tulę mocno.