• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam się z rana, już w pracy jestem. dziś mam dobry humor .... chyba dlatego, że za mna lezy 14 czekolad z nadzieniem truskawkowym :rofl2::zawstydzona/y::-) ale będzie wyżerka w pracy :-)

Koti, ja to moze cos przegapilam, ale co to za okazja?
Zeby tak u mnie ktos polozyl 14 czekolad z nadzieniem truskawkowym. Najlepiej Wedla. Mmmmm.....

witajcie
a to na dobry humorek:-)

Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im:
- Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ...
Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę,
proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie".
Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie miały dla niej znaczenia.
Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po
Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży
wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić.
Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała:
- Jak jest drugi prezent"
Bóg odpowiedział:
- Mózg, Ewo, mózg...

a my dziś kończymy 12 tygodni, ni wiem czemu suwaczek kłamie o jeden dzień! jutro zaczynamy tydzień 13...moje dzieciątko od jutra oficjalnie jest płodem.

Slodziutka jeśli zostanie dziewczynką po następnym badaniu to postanowiliśmy, że damy jej imię Hania ;-)

Postaram się odwiedzać Was częściej, ale z czasem u mnie różnie. To znaczy niby jest, ale jak wracam z pracy, to marzę wyłącznie o spaniu ;-)

Witam się i ja z Wami kochane dziewczynki

Anetko mówisz uszka z barszem.. mniam, mniam. Również je ubóstwiam!!! Nie ważne czy z grzybkami czy z mięsem.. biorę wszystkie :tak: Miłego klejenia.
Ja uwielbiam kleić pierogi czy uszka. Ale faktycznie najlepiej sie robi w towarzystwie bo czas inaczej płynie.
Faktycznie dobry lekarz:errr: dobrze że omijasz Go szerokim łukiem.

Koti Ty nasz ewenemencie :rofl::laugh2:

Izunia(Olcia) a główki nie zapomniałaś z domku ;-) Buziakl dla Ciebie.

milgak Hania ładne imię. To czekamy na wieści czy Hania pozostanie Hanią.:cool: a Tobie życze wypoczynku i uśmiechu. Buziak

Sylwia :rofl::huh: dobry ten kawał :laugh2:
Gratuluję kolejnego etapu ciąży!

Ściskam Was wszystkie życząc miłego dnia.

Wiadomość od Anesto Ani.. noc minęła w miarę spokojnie. A teraz czeka na porodówkę jak się zwolni. Mówi że w szpitalu jakiś ostry dyżur jest i tyle porodów :szok::-D
A my JEJ i córeczce życzymy szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!

reklama
Anetko mówisz uszka z barszem.. mniam, mniam. Również je ubóstwiam!!! Nie ważne czy z grzybkami czy z mięsem.. biorę wszystkie :tak: Miłego klejenia.
Ja uwielbiam kleić pierogi czy uszka. Ale faktycznie najlepiej sie robi w towarzystwie bo czas inaczej płynie.
Faktycznie dobry lekarz:errr: dobrze że omijasz Go szerokim łukiem.

hej Edytko :-)
No ja to na gotowe jadę :-D:-D:-D ale rzeczywiscie... jak takie coś robic to najlepiej w towarzystwie :-)
Ja również ubóstwiam uszka z barszczem...ale wolę z grzybami :tak:
A co do gina...eh... szkoda gadac...

Dobra zmykam szybki make-upik zrobic i gnam do rodziców :happy:

Miłego dnia dziewczyny :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry