M
modroklejka
Gość
also...ja jestem w trakcie robienia badan odnosnie zespolu antyfosfolipidowego...najgorsze jest to ze na wynik przeciwciał przeciw beta 2 glikoproteinowych czeka sie 90 dni!!
poza tym te badania sa mega drogie...za komplet zapłaciłam ponad 600 zł!!
poza tym te badania sa mega drogie...za komplet zapłaciłam ponad 600 zł!!
i dodał, że jestem taka szczupła że mógłby mnie na wylot prześwietlić ;-)
a co najważniejsze powiedział, że jeśli będę gotowa psychicznie to już w lipcu moge zacząć staranka o dzidziusia (nawet już mi przepisał kwas foliowy żebym zaczęła brać w czerwcu)

witam wszystkie panie!!! Jak samopoczucie???...U mnie szałowo...weekend przespałam prawie w całości...dziś od rana lekarze...norma...w piątek ponowne usg i badanie krwi...i dalej wisze w powietrzu...nic się nie dzieje
...ja chyba oszaleje

Cześć wszystkim! Nie wiem dlaczego ale dziś wstałam jakaś odmieniona...wypoczęta,pełna enargii i zapału...
stwierdziłam że nie może być ciągle źle i kiedyś to się skończy...dziś ide po zwolnienie do lekarza bo nie chce wracać do pracy przed piątkiem aż będe miała pewność że wszystko jest OK
...nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale dziś śnił mi się mój maleńki aniołek że tuliłam go do serducha...i...wiem że on ze mną jest...dlatego jest mi lżej