Marti83
happy mumy:D
Wczoraj szykowałam M do wyjazdu i wytargałam aparat, aby naładować akumulatorek. Zrobiłam sobie zdjęcie. Brzuch rośnie w oczach, nie mówiąc o reszcie.![]()
Selenko piękny brzusio

Nie mialyśmy okazji się poznać, Marta jestem

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj szykowałam M do wyjazdu i wytargałam aparat, aby naładować akumulatorek. Zrobiłam sobie zdjęcie. Brzuch rośnie w oczach, nie mówiąc o reszcie.![]()

Nio troszkę się napracowałam, ale za to jak pięknie wszystko widać przez czyste okna a jak miło posiedzieć na balkonie i upajać się słoneczkiem![]()
Miałam jakiś nieozekiwany przypływ energii:-)
Madziu a jak wczoraj było na piwku?
Dzięki za miłe słowa
selena niech rośnie![]()
chyba tez się w końcu za sprzątanie wezmę, nie śpię od 6, a jeszcze w pidżamie
bylo bardzo fajnie pomimo że byłam jenyna bez pary:-)

ale jeszcze nic straconego w tym cyklu

Miło mi Martuś. Do Mnie tu piszą Andzi, ale na imię mam Angelika. Pojawiam się rzadziej ale podczytuję na bierząco co u Was. Cieszę się,że tu trafiłyście, choć w takich okolicznościach bolesnych. Ale będzie dobrze, jeszcze jakiś czas temu jak ktoś mi tak mówił lub pisał oburzałam się. Dziś wiem,że to była prawda.
Miłego dnia Aguś.
Allaa, co u Ciebie? Finiszujesz prawie, a pamiętam na Twoim suwaczku 16 tydzień i to była TAKA zaawansowana ciąża dla Mnie, hi hi
ale zobaczymy, ponoć jak się za bardzo chce to wtedy człowiek się blokuje
i nic nie wychodzi.

a ja się boję coraz bardziej...boję się pokochać bezgranicznie...Kubus jest dla mnie teraz całym światem ale strach mnie nie opuszcza....nie wiedziałam, że ciąza jest taka trudna, mysłałam że to będzie piękny beztroski czas jednak się myliłam....