Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zamówiłam pizze jakoś mnie smak naszedł i teraz czekanie a głodna się juz robie strasznie![]()
ale nie potrafię się oprzeć
Ja ostatnio tak często zamawiałam że dostałam kartę stałego klientaale nie potrafię się oprzeć
![]()

Powiem Ci, że u nas jest jedna pizzeria, ale mają tak dobrą, że jak jeden raz zjadłam to mam smaka co chwile taka dobra
U nas zbiera się kupony z opakowań i jak masz 10 to wybrana pizza za darmo jest :-)

fajna promocja![]()
wyczytałam że juz od poniedziałku chcesz wrócić do pracy, ja też już na tyłku wysiedzieć nie mogę ale @ nie przychodzi, chłopak z siostrą dzwonią do mnie że tęsknią więc już zaczynam się denerwować![]()
Nie od poniedziałku tylko wtorku do poniedziałku mam jeszcze L4 ale idę już mam dość siedzenia w domu.
Nie dziwie się, że się denerwujesz ale w sumie to @ mogłabyś już mieć to już minał miesiąc od zabiegu nie?