• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Andzi kochana wyglądasz pięknie! WOW!!!!!

Alutka nie omijam Cię!!!! Nawet tak nie myśl. Czekam aż wkońcu spotkamy się na BB

AJ, ALicja,kasiulka03,Karinka, Sylwia Asia i wszystkie dziewczynki nie wymienione witam wieczorowo

Było spueraśnie. Mała w skowronkach! Naprawdę zadowolona... ehhhh jaką miała minę z prezentów i wogole jak gości tyle do niej przyszło. Jak wszyscy byli zadowoleni. A to najważniejsze!
I my również że możemy pomóc!

Ale widzę że "życiowe" tematy teraz. Wiec nie chcę mówić teraz o przyziemnych rzeczach by nie urazić kogoś kto teraz potrzebuje wsparcia

ilawianka dziękuje za zaproszenie! Tylko nie miałam czasu by odpisać na NK.. wiesz BB uzależnia ;-)

Haniu nocna jak miło że się pokazujesz. Choć tylko na chwilunię.

Allaa napewno z Kubusiem wszystko się ułoży. A jak Go kochasz całym serduszkiem to przecież całkiem normalny ludzki odruch? Czy można inaczej pytam się siebie i Was?

AJ ależ Ty zapracowana jesteś!

ALicja kochana ja przez Ciebie na bazarze skupić się nie mogłam. Ale jak inne dziewczynki pisały jak pragnęłaś I kreski póki co to cieszę się razem z Tobą. Ale Twe oszczędzanie mnie rozbawiło.... siupel

Marzenko wybacz milczenie ale zabiegany dzisiaj dzień:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry