Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja ponieważ nie mogłam już spać, przeczytałam wasze wczorajsze ploteczki
no i przy okazji oglądam sobie "Barwy szczęścia". Swoją drogą fajny serial:-)
zrobiło się szaro, buro i ponuro wrrr
ale co tam czuje wiosnę w serduszku bo w końcu możemy się starać o dzidziolka

:-(

lecę oglądać daalej Barwy szczęścia

Witam dziewczynki:-( ja miałam koszmarną noc, ok godz 4 obudził mnie straszny ból brzucha nie moglam wstać z łóżka ani się wyprostować, nigdy jeszcze mnie tak nie bolał, myślałam że dostałam @ bo to już najwyższy czas ale jednak nie, na szczęscie nospa i tabletki przeciwbólowe pomogły, ale jutro musze wybrać się do gin bo zaczynam się martwić że coś jest nie tak![]()

hej danulkaCześć kochana może rzeczywiście się wybierz bo niepokojące się o robi skoro tak Cię boli, lepiej sprawdzić co się dzieje![]()
jutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego
chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady
hej danulkajutro musze sie wybrać bo czuje ze cos jest nie tak, tymbardziej ze pobolewaja mnie jajniki, już mam dosyć tego wszystkiego
chciałabym się obudzić i tego nie pamiętać bo juz czasami nie daje rady
![]()

był smieszny.