Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oni się znają, nawet się kiedyś kumplowali, fakt, że potem się o mnie prawie pobiliz obecnym do byłego???![]()
, ale to było dawno, zresztą były z obecnym nie ma szans
, a poza tym były ma doła strasznego z powodu kłopotów ze swoją obecną to go poszliśmy trochę pocieszyc

ja nie lubię świecidełek,Świecidełka są boskieuwielbiam wszystko co się mieni i błyszzy
![]()
ale moja siostra twierdzi, że generalnie mam durne upodobania, bo nawet bluzek z napisem nie lubię i mocno kolorowych
cześć kinguś:-)
Już wróciłam, zaliczyłam 2 drzemki :-):-):-)Hej kinguś, miłego leniuchowania![]()
Ja bardzo lubię ten sklep ale u mnie na bazarku zlikwidowali :-(To zupełnie jak jawczoraj kupiłam sobie taką śliczną bluzeczkę z myszką mickey cała jest z cekinów!
39 zł w sklepie Butik
No to pięknie, u mnie 1 stopień i pochmurnodzien doberek dziewczyny
u mnie cieplutko 13 stopni i sloneczko zza chmur wyglada![]()
Ja już od 10 tygodni nie farbowałam boję się jak na zapach zareaguje ;-)na ogólną poprawę nastroju koleżanka mi pofarbowała włoski![]()
Na pewno będzie dobrze i wszystko się ładnie oczyściestem już 6 tygodni po zabiegu ale na ostatnim usg wyszło,że jeszcze "coś: tam jest i czekam do następnej @ i mam nadzieję,że się oczyści.

Ja też sama siedzę, bo M pojechał sobie pograć w siatkówkę.no widze ze kolezanki zaginely w ramionach mezow hehheh
ja sama sobie siedze![]()