• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no ja w srode do szpitala na wizyte to mnie zwaza zobacze ile przytylam ale chyba nieduzo :):):) do 14 tygodnia to schudlam od poczatku ciazy wiec teraz juz mam prawo przybierac:) ale ze slodycze nie bardzo mi smakuja i apetyt taki sobie to jakos nie przybieram specjalnie i bardzo mnie to cieszy bo bedzie latwiej mi po porodzie:):))

Witam Was:)

mnie znów trochę nie było - proszę o wybaczenie - cały tydzień siedzieliśmy u dilera i załatwialiśmy papierki związane z samochodem - miał być 7 kwietnia a w poniedziałek zadzwonili, że już jest - a my w lesie z kredytem. Ale już wszystko ok. - zarejestrowany i przetestowany. M szczęśliwy jak dziecko;-)

W piątek byłam na USG - 16dc, pęcherzyk 24mm - mam nadzieję, że dzisiaj pękł bo strasznie mnie jajniki bolą od południa.

Pozdrawiam wszystkie. Postaram się nadrobić zaległości...

Witam Was:)

mnie znów trochę nie było - proszę o wybaczenie - cały tydzień siedzieliśmy u dilera i załatwialiśmy papierki związane z samochodem - miał być 7 kwietnia a w poniedziałek zadzwonili, że już jest - a my w lesie z kredytem. Ale już wszystko ok. - zarejestrowany i przetestowany. M szczęśliwy jak dziecko;-)

W piątek byłam na USG - 16dc, pęcherzyk 24mm - mam nadzieję, że dzisiaj pękł bo strasznie mnie jajniki bolą od południa.

Pozdrawiam wszystkie. Postaram się nadrobić zaległości...
No to widzę, że wszystko super się układa:-):-)

kingus - dzięki - mam nadzieje, ze ten ból to z powodu pęknięcia pęcherzyka. Lekarz nie zalecił tylko duphastonu do którego byłam przyzwyczajona - dopiero od IIkresek. Boję się, że jak nic nie wyszło ze staranek to będę na @ czekać w niskończoność.

Cześć dziewczyny :-)

Już w domku Madzia potem będą szczegóły ;-)

Marti dziękuje za zdjęcia zaraz podsyłam swoje :-), ale pięknie wyglądałaś na ślubie :tak:wspaniałe fotografie :-)

reklama
cześć dziewczyny,
mam do Was pytanie. Trzy dni temu skończyła mi się @ - pierwsza po zabiegu. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Boli przy każdych skłonie, naprężaniu mięśni. Czuje, że mam wrazliwe tam wszystko. Jakbym jakis balonik w środku miała :-( , brzuch jest trochę opuchnięty. Pół nocy przez to nie spałam. Zastanawiam się czy może tak byc po 1 @, może nie wszystko sie oczyściło ? Wizyte u gina mam dopiero w sobote. Jak mi nie przejdzie to chyba będę musiała iść do innego lekarza :-(
czy ktoraś tak miała po pierwszej @ ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry