• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć dziewczyny,
mam do Was pytanie. Trzy dni temu skończyła mi się @ - pierwsza po zabiegu. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Boli przy każdych skłonie, naprężaniu mięśni. Czuje, że mam wrazliwe tam wszystko. Jakbym jakis balonik w środku miała :-( , brzuch jest trochę opuchnięty. Pół nocy przez to nie spałam. Zastanawiam się czy może tak byc po 1 @, może nie wszystko sie oczyściło ? Wizyte u gina mam dopiero w sobote. Jak mi nie przejdzie to chyba będę musiała iść do innego lekarza :-(
czy ktoraś tak miała po pierwszej @ ?

Ja teraz po drugim zabiegu nie miałam jeszcze @ troche na to za wcześnie, ale po pierwszym jak miałam to nie pamiętam, żebym miała takie boleści jak piszesz, było to normalna @ z takim samym bólem podbrzusza jak wcześniej....
Hmm troche to dziwne co piszesz i nie wiem czy to jest normalne, ale nie wygląda mi to, żeby takie było choć kto wie może i tak się może zdarzać..

reklama
no właśnie jak była @ to wszystko bylo w miare normalne i ból i krwawienie. Jak sie skończyła to dzień po zaczął się ten dziwny ból. Najpierw myślalam że to mięsnie, ale to raczej nie mięsnie. Cos czuje, że to może macica, tylko nie wiem dlaczego :-(

Witam!!
Poczytuje Was od ponad miesiąca, ale nie miałam odwagi przyłączyć się. 9lutego miałam zabieg (w 7tc)-podejrzenie wczesnej ciąży- po tym jak zaczełam b.mocno krwawic, leżałam 2dni w szpitalu na podtrzymaniu, ale w nocy dostałam skórczy i wyleciał ze mnie skrzep z tkankami. Na drugi dzień miałam zabieg. Jestem juz po pierwszej @ - równe 28 dni po zabiegu dostałam i po wizycie kontrolnej u gin. Lekarz powiedział ze wszystko ok, jestem zdrową kobietą, która juz w tym cyklu może starać sie o dziecko (owulacje mialam wczoraj albo dzis). Jednak boje sie zaryzykować :/
Pozdrawiam,
Agnieszka

ps: ufff jaka ulga, ze wkońcu coś napisałam a nie tylko podczytuje jak szpieg ;p

Witam!!
Poczytuje Was od ponad miesiąca, ale nie miałam odwagi przyłączyć się. 9lutego miałam zabieg (w 7tc)-podejrzenie wczesnej ciąży- po tym jak zaczełam b.mocno krwawic, leżałam 2dni w szpitalu na podtrzymaniu, ale w nocy dostałam skórczy i wyleciał ze mnie skrzep z tkankami. Na drugi dzień miałam zabieg. Jestem juz po pierwszej @ - równe 28 dni po zabiegu dostałam i po wizycie kontrolnej u gin. Lekarz powiedział ze wszystko ok, jestem zdrową kobietą, która juz w tym cyklu może starać sie o dziecko (owulacje mialam wczoraj albo dzis). Jednak boje sie zaryzykować :/
Pozdrawiam,
Agnieszka

ps: ufff jaka ulga, ze wkońcu coś napisałam a nie tylko podczytuje jak szpieg ;p

Witaj dla Twojego aniołka
[*], cieszę się, że odezwałaś się wiele z nas wie co przeszłaś i przechodzisz bo przeszłyśmy to samo :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry