Danula
czekam ciągle czekam.....
ja takie polskie truskawki i dojrzałe arbuzy ubóstwiam - to moje ulubione owoce.
Oj tak ja też uwielbiam

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja takie polskie truskawki i dojrzałe arbuzy ubóstwiam - to moje ulubione owoce.

"długie zęby"............hmmmmmmmnie pamietam kiedy ostatnio jabłko zjadłam.. może z 10lat temu :-)
nie jadam owoców... po jednym kęsie jakiegokolwiek mam tzw "długie zęby" i dość

super już nie mogę się doczekać![]()
;-)

Kocham tego co wynalazł cyfrówki i połączenie do niego z netem jakie to wygodne, zdjęcie szybko mik na laptop i gotowe;-)
Jutro poczte Ci zatkam meilami![]()
jutro ostatni dzień jesteś na zwolnieniu?licze na tojutro ostatni dzień jesteś na zwolnieniu?
co prawda mówił mi, że mam przyjść jeszcze, ale chce już iść do roboty. A Ty jak dostaniesz @ wracasz od razu?ale się cicho zrobiło
poczekam jak mi się skończy robie USG i uciekam, mam nadzieję że będę w domu przed świętamiTak i we wtorek na ranną zmianę,wstawanie o 4.30 nie wiem jak to zrobię po takim wolnymco prawda mówił mi, że mam przyjść jeszcze, ale chce już iść do roboty. A Ty jak dostaniesz @ wracasz od razu?

ja też bo zaczyna się mój serial o 22No bardzo cicho, jeszcze 30 minut i też uciekam na film :-)

poczekam jak mi się skończy robie USG i uciekam, mam nadzieję że będę w domu przed świętami![]()