• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dotarłam do kompa....
AJ oj przyda się zdrówko dla mojego dzieciątka bo jest coraz gorzej..... od południa walczyłyśmy z gorączką.... prawie 40 stopni i nie mogłam jej niczym zbić..... troszkę okłady pomogły.... jutro lekarz:baffled:

Sylwia piękny brzusio rośnie:-)

Jakąś wenę twórczą macie jeśli chodzi o jedzenie to poproszę parę przepisów na sałatki...... takie do podania na popołudniowe posiedzenia z gośćmi..... odpada tuńczyk bo nie lubię......

Witam się wieczorkiem
Nie macie litości! ponad 50 stron do poczytania :szok::szok::szok:

Myszka witaj wśród Aniołkowych mam. Wspaniale że wkońcu się odważyłaś do nas napisać. Zobaczysz sama że w grupie raźniej.

Sylwia nie "bój" się tej książki - ona jest naprawdę wspaniała, a brzunio piękny - tylko szkoda że buźki nam nie pokazłaś...

AJ kochana dostałabyś ją ode mnie... ale nie zdążyłam bo już kupiłaś. Ale miłej kochana lektury życzę!

Marzenko przesyłam całuski i czekam na zdjecia paneli.

Andzi słodkich snów...

Magdalenko (starsza) oby następna @ już nie przyszła. Może wkońcu teraz się uda! Tego Ci życzę!

Szafirku Kasiu w weekend też pracujesz że Ciebie tak mało?

Madziu modroklejko kochana i jak weekend z meżem? Mam nadzieję że nie jesteś na porodówce i nic nie piszesz ;-)

Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry