• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alutka zdrowka dla Emilki kochana! Idźcie koniecznie do lekarza... co On na to powie.
A Tobie wytrwałości. Jednak urlop nie może być kolorowy.

Witaj Kusicielko

Alicja :* całuski dla Ciebie.

reklama
Ja też Aguś mam taką nadzieję..... ona bardzo rzadko choruje, ostatnio była taka chora w kwietniu zeszłego roku..... a ja po niej..... i wtedy chyba umarło moje dzieciątko bo byłam w 10tc:-(

w tym roku mi to nie grozi......

hej dziewczyny poronilam zaledwie kilka dni temu i nie wiem jak sie pozbierac.nie mam zbytnio z kim pogadac bo mieszkam w anglii, jedyna osoba jest moj narzeczony, ktory pomimo ze jest bardzo cierpliwy to nie zawsze mnie rozumie.
bardzo sie cieszylismy z tego dziecka, bardzo szybko udalo mi sie zajsc w ciaze ale niestety.
w niedziele-tydz temu-mialam jakies dziwne plamienia i pozniej rozne badania, we wtorek dowiedzialam sie ze nasz Aniolek przestal sie rozwijac w 9 tyg czyli ponad 4tyg temu.nie mialam wczesniej zadnych objawow.poronienie bylo naturalne, mialo byc wywolywane ale w nocy poprzedzajacej wziecie tabletek wszystko sie odbylo.
jest mi ciezko na serduszku, mam dopiero 21 lat, nie pije, nie pale, dbalam o siebie i niestety nie udalo mi sie.
na spacerze z narzeczonym gdy widzialam jakies malutkie dziecko albo kogos w ciazy to lzy same mi sie do oczu cisnely...
bardzo bym chciala miec dziecko tylko teraz tak strasznie sie boje...
ehh

Edyta...wiesz ja bardzo lubię poczytac "dobrą' lekturę...ale ostatnio jakoś mi czasu brak bo kazdą wolną chwilę spędzam z Wami.....:tak::-)
Alutka....uwazaj na siebie....zdrówka kochana....
Magda....to pewnie owulka tak Ci daje się we znaki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry