• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dorota dla twojego Aniołka (*).......

Pytanie dlaczego pozostanie na zawsze.... minęło mało czasu, jeszcze wiele trudnych chwil przed tobą..... ale czas częściowo uleczy rany i napewno jeszcze będziesz cieszyć się maleństwem w ramionach...... ale napewno strach i niepewność pozostaną.... taki los Aniołkowych Mamuś......

reklama
Alutka....musimy się trzymac i starac się być dzielne.....ehhh...wiem co to znaczy,ja tez się staram choć czasem jest naprawdę cięzko.....
Dorota...witaj,przykro mi ze i Ciebie To spotkało....zostan z nami,to naprawdę wspaniała terapia...kazda z nas przezyła To samo,doskonale się rozumiemy i wspieramy...tulę Cię mocno........

dorotasochacka - tulę do serduszka, z doświadczenia wiem, że z czasem jest łatwiej - dzieci cieszą i kobiety ciężarne też.

Agnieszka - ja też mam nadzieję, że to owu. Ale na efekty poczekamy jeszcze trochę - testuję nie wcześniej niż 1 kwietnia;-) Przynajmniej mam taki plan.

Witaj dorotko wśród Aniołkowych mam. Przykro mi bardzo że dołączyłaś do naszego grona, ale uwierz mi że w grupie lepiej się podnieść na duchu. Bo każda z nas wie co przeżyłaś. A pytania dlaczego tak się stało na zawsze już pozostaną. Moze jak zrobisz badania dowiesz się przyczyny Twej straty, ale też nieraz przyczyna pozostaje zagadką... nie do odgadnięcia tu i teraz.Zobaczysz i wspomnisz moje słowa. Ze wyjdzie jeszcze dla Was słoneczko. Tak jak masz w podpisie. Dzieci nie odchodzą tylko zmieniają date swych narodzin. A ból w sercu na zawsze w nas pozostanie tylko Ty nauczysz się z nim żyć. Bedzie dobrze ale póki co daj sobie czas na żałobę i wypłakanie się.

Alutka musimy byc silne przede wszystkim dla siebie.

AJ ja też nie jestem skłonna do lektur.. ale jak są książki godne polecenia to "zjadam" je w jeden dzień.

magdalenko mi też sie wydaje że owulka... oby...oby

Miło było poklikać z wami ale dzisiaj już muszę uciekać.....

do juterka

dobranoc..... może malutkie przytulanki będą?????
dlaczego nie...... a wszystkim staraczkom życzę duuuuużżżżżych przytulanek i owocnych:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry