• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko kochana cóz się stało......nie wpadaj w dołki....mów mi tu zaraz co się dzieje......zawsze nas pocieszasz i wspierasz....przeciez my Tobie równiez pomożemy.......nie smutaj się proszę.....
Wiecie mnie nigdy testy nie oszukały.....ale macie rację beta jest zawsze najpewniejsza....

Aj... do jutra musi przejść. Szkoda słów na "ten" dołek. :sorry2:

Magdalenko38 kochana badania główne itp Kraków. Mój ginek choć leczy w Krakowie też ale w Tarnowie do niego chodzę.Na szczeście przyjmuje w swoim rodzinnym mieście. Ale póki co nie byłam u niego już chwilę..mam przerwę.. od niego i lekarzy..

AJ- test nie "oszuka" jesli faktycznie jest robiony po dniu spodziewanej @. A nie przed czy nawet czasem dla niektórych z nas w dniu@ bo to może być za wcześnie i poziom hormonu jest niski co test może nie wyczuć. A beta..to beta. Albo jest albo nie ma.

Dobra.. dziękuje za miłe pogawędki. Za miłe spędzenie późnego wieczorku..zmykam

Edytko.....tulę Cię naprawde z całłłłych sił jakie tylko mam......głowa do góry i proszę o malenki usmieszek........
Spokojnej nocy,proszę usciskać Mężusia.....
Ja tez zmykam......

AJ nie jest tak źle... staram się nie dać smutkowi. :tak:
Tobie również uśmieszku życzę i dziękuje za przytulaski.
Słodziutkich snów Wam życzę a tym co mają owulkę owocnych przytulanek!

Edytko - mimo wszystko kąciki usteczek ku górze:-)

Ja już 2 wizyty w klinice zaliczyłam. Teoretycznie jestem u samego "guru" jak go na bocianie określają, ja mam mieszane odczucia. Wierze jednak, że ma ogromną wiedzę i podejdzie rozsądnie do tematu. Nic innego nie pozostaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry