• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko...dziękuję ......wiesz sporo osób mówi na moja Gosię ....Gosiaczek...jak była mniejsza to mówiliśmy "inkubinka".......
Magda38...musi byc dobrze...mam nadzieję ze Twój lekarz dobrze Cię "poprowadzi"....
Pa kochane

W ewentualnej ciąży proponuje heparynę i duphaston. Więc w sumie nic o czym bym nie czytała ale dotychczasowa gin i moja endo nie chciały dać heparyny. A w ok 70% przypadków przy poronieniach idiopatycznych heparyna pomaga.

Witam Was dziewczynki po niewyspanej nocy:angry:
u nas strasznie wiało i grad walił w okna wrrrrr

Danulka dziękuję za foteczki, zaraz biorę się za oglądanie. Jak samopoczucie po niespodziance?:tak: pisałaś, że wieczorkiem mąż krążył wokół Ciebie:-D i co było szaleństwo?:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
Madziu jak dzisiejsza noc? ból minął? a może ciotka przyszła?:-) kochana pamiętaj odwiedzić BUTIK i zobaczyć tą bluzeczkę:-D
Anetko gdzie jesteś??? pewnie szalałaś z M przez weekend i nie miałaś czasu tu zajrzeć:-D oby szaleństwa były owocne:tak:
Myszko, Dorotko witam wśród nas, i zapalam (*) dla waszych maluszków:-(
zostańcie z nami.

Cześć Ola!:-D Ty już pewnie w pracy? ja się właśnie szykuję.

Miłego dnia dziewczynki kochane. Pozdrawiam Was wszystkie:-D

tak:-)
ja od 7 w pracy
rany ile nowych dziewczynek przybywa,zaczynam sie gubić w nickach..
Gabi halooooooooo co tam u Was?
jak samopoczucie
Mordoklejko?rodzisz już?:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry