• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
sama nie wiem,chyba tak ale bez trzymania nóg w góre itp :-)
na razie na luzie bo ja porobiłam badania i przyczyny nie znaleziono,ogólnie jestem zdrowa ale moim zdaniem mozze byc tak,że badali mnie nie w tym kierunku gdzie leży problem i dlatego nic nie wyszło
ale postanowiłam próbowac choc by nie wiem co

sama nie wiem,chyba tak ale bez trzymania nóg w góre itp :-)
na razie na luzie bo ja porobiłam badania i przyczyny nie znaleziono,ogólnie jestem zdrowa ale moim zdaniem mozze byc tak,że badali mnie nie w tym kierunku gdzie leży problem i dlatego nic nie wyszło
ale postanowiłam próbowac choc by nie wiem co

wiadomo nie możemy się poddać:tak: a kiedy straciłaś dzidzie?
Ja 10 grudnie i właśnie od tego cyklu zaczęliśmy starania:tak: właściwie za chwilę będę sprawdzała efekty. Ja mialam puste jajo płodowe i lekarze mi powiedzieli, że to się nie powtarza. Więc wierze, że teraz się uda i będzie wszystko dobrze:tak:

ja mam za soba 3 straty
raz poroniłam w 2007 w styczniu lub moze była to ciąża biochemiczna, pęchezyka widac nie było
potem w czerwcu 2007 miałam ciąze pozamaciczną 5,6 tydzien i operacja
a teraz w listopadzie poroniłam ale pęcherzyk było widać...

ja mam za soba 3 straty
raz poroniłam w 2007 w styczniu lub moze była to ciąża biochemiczna, pęchezyka widac nie było
potem w czerwcu 2007 miałam ciąze pozamaciczną 5,6 tydzien i operacja
a teraz w listopadzie poroniłam ale pęcherzyk było widać...

Boże kochana bardzo dużo przeszłaś:-( trzymam z całej siły kciuki żeby Wam się udało:tak:

reklama
Ja tylko się ładnie przywitam, popiszę później. Noc nieprzespana, wczorajszy dzień w podróży, idę poleżakować.
Do napisania kochane. ściskam mocno wszystkie i każdą z osobna.
Pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry