• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
piszę oficjalne stanowiska w sprawie reklamacji,do niemców i holendrów,czechów i polaków haha
przekazuje te informacje dalej po to aby wyciągnac wnioski na przyszłość,obliczam koszty tych błędów i robie tabele,statystyki :-)

reklama
piszę oficjalne stanowiska w sprawie reklamacji,do niemców i holendrów,czechów i polaków haha
przekazuje te informacje dalej po to aby wyciągnac wnioski na przyszłość,obliczam koszty tych błędów i robie tabele,statystyki :-)

wowwwwww:rofl2::rofl2::confused: szaleństwo:-D

właśnie najważniejsze to dobry lekarz:tak: ja ostatecznie zostalam u tego co mi robił zabieg, mam nadzieje, że mi pomoże. Teraz jak byłam na kontroli to stwierdził mała torbiel poporonną, nie dal mi hormonów tylko kazał zajść w ciążę:tak: a jak się nie uda przez 3 miesiące to bedziemy myśleć co dalej. Chociaż ja mam nadzieje, że nie będzie problemów bo ostatnio zaszłam w pierwszym cyklu starań.
No i oczywiście odrazu jak tylko bdzie test pozytywny to kazał się zgłosić, pewnie w razie co da mi jakieś leki na podtrzymanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry