• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
wowwwwww:rofl2::rofl2::confused: szaleństwo:-D

właśnie najważniejsze to dobry lekarz:tak: ja ostatecznie zostalam u tego co mi robił zabieg, mam nadzieje, że mi pomoże. Teraz jak byłam na kontroli to stwierdził mała torbiel poporonną, nie dal mi hormonów tylko kazał zajść w ciążę:tak: a jak się nie uda przez 3 miesiące to bedziemy myśleć co dalej. Chociaż ja mam nadzieje, że nie będzie problemów bo ostatnio zaszłam w pierwszym cyklu starań.
No i oczywiście odrazu jak tylko bdzie test pozytywny to kazał się zgłosić, pewnie w razie co da mi jakieś leki na podtrzymanie.

e tam szalenstwo:-)na poczatku nie było łatwo ale doswiadczenie swoje robi;-)

dobry lekarz to podstawa

Witam wszystkie dziewczynki.....:-D:-D:-D
troszkę mnie nie było,,,, bo soboty i niedziele jak M w domu spedzamy razem bez kompa.......:-D:-D:-D

SObaota była nawet ładna , spędzilismy z małym pół dnia na dworze,,, potem na aucie i na końcu basen,,, tzn, ja tylko patrzyłam(heh strój za mały) a chłopaki sie kompały,,,,,:-D:-D:-D a wieczorem zabiliśmy do babci na pyszne ciasto..;:-D:-D:-D
niedziela.....brzydka pogoda,,,buuuuuuuu,,deszcz......:tak::tak:wiedz był obiadek u babci,,a potem chłopaki szlały na basenie,,,a ja oczywiście wierny widz,,,,,,:-D:-D:-D:-D i tak mi zleciało....

Wczoraj pól nocy nie spałam,, kurcze tak mnie męczy sikanie,,,,,,,,:-D:-Dże co 2 godziny wstaje,,,, to pewnie tez ze dużo piję,,,,:-D:-D

Zresztą Franio pół nocy nie spał i tylko albo kopał,,,,albo się wypinał i demonstrował swoje kształty,,,,hehh:-D:-D:-D,, teraz też łobuziak zamiast spać to czkawka go męczy,,heehh:-D:-D i tylko brzusio mi lata.....:-D:-D:-D

A tak przy okazji zpytam się dziewczyn które sa w ciąży,, wy te z macietak mokrao,, kurcze ja bez wkładki sie nie obejde....a rano po spaniu to nawt jakbuy wodniste,,,,,kurcze lekarka mnie uspokajała ze wszystkook,ale ja i tak sie martwię......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

SELENKO.. jak tam wyjazd do TATY,,,,spokojnie wróciłąś????? mążteżz ALPwrócił?????BUZIALKI...

SŁODZIUTKA,,,,,a tak chłopaki mnie pochłoneły załkowicie...:-D:-D:-Dale myślami byłam z WAMI.......BUZIOLEK<,,, a TObie jak mineły wolne dni..???

ALicja,, o rany,,,,, to juz tylko miesiąc jak jesteś wolna,,,,:-D:-D:tak::tak::tak:heh ale będzie się działo,,hehe.. widziałm,że teścik robiłaś....no tak ja wiem ty czekasz na owoc nocy poślubnej,,,:-D:-D

OLA, MARTI, MAgadlaenko, Selenko witam,, widzę,że wy już ranne ptaszki

SYLA,,,,,piękny brzusio,,,,,ale widzę,że TY jedzonko jak na chłopaka, serki, jajecznicza,,,heh czy tu chłopy dominują????? STAWIAM NA CHLOPAKA.....

KAROLKA KOCHANIE ty wiesz,,,,,,trzymam mocno kciuki,żeby więcej nie przyszła,,,,,,,,,( codziennie się za to modlę i za pozostałe dziewczynki,......:tak::tak::tak:)

AGA IRL... heh niemogę się doczekać TWOJEGO USG>>>> ciekawa jestem co będzie,,,,, a tak apropo to ty chyba 4,5 m,,,,, ja jeszcze niemam 5,5.....:-D:-D:-D buziolki dla CIebie, pogłaskaj brzusio....:-D:-D:-Dważne że kopie maluszek....

Aga AJ..... buziaki,,,,,,...DLA CIEBIE<,< TY WIESZ KOCHANA co chcę CI napisać,,,,, uśmiech, uśmiech uśmiech,,:-D:-D:-D

NIUSIA,,,,, trzymam kciuki za pracę,, choć wiemże tr\eraz nie tak łatwo,, kryzys panuje ,,,u nas we wszystkich zakładach zwlaniają, albo pensje obcinają,,,,masakra,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.. Mimo to trzymam kciuki,,,,,,,za pracę a potem za FASOLKĘ...

MIRCIA JAK SIĘ CZUJECIE????/:-D:-D:-DUcałuj ADRIANKA<,,,,

chcemy więcej fotek.....:-D:-D:-D

Co Mordoklejką,,jeszce w 2 paku????
MALUTKI szybcitko,,, ciotki czekają,,,,,,

a co u POST PTASZYNY??? ona tez chyba w ciaży,, wsio ok???

MA?rTUSIA( ona),,znów milczysz.....:zawstydzona/y:) buziolek//

Jeżyk,mówisz ciężko,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale ile potem radosci,,,:tak::tak:

GABI,, a co uCIEBIE??????

MAgdalenko trzymam kciuki.....:-D:-D:-D

KINGUŚ,,, Twój suwacvzek mknie jak szalony.....super,,,:-D:-D:-D

CARII,, a TY gdzie się podzialaś?????:-D:-D:-D:-D:-Dbuziaki

ALutka,,,, wakacje tuż tuz,,, staranka bedą
????

Słodziutka.....KAROLKA<, SZAFIRKU, MARLENKA i wszystkie staraczki przesyłam fluidki,,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ALso, ALLA....milczycie>......co u WAS jak bąbelki,,,>>>

ALLA,,, kiedy powtarzasz badania,,,,????buziole,,

SZAFIRKU, MARLENKO,.. cO U WAS??????:-D:-D:-D

PIXELKO,,,, jak wy się czujecie,,,?? chorubska poszły na amen.... buziaki dla WIKI.....

DILAJLA<,,,,,, śłiczne fotki na NK,,,,:-D:-D:-D:-D

AGI kochanie co o cioebie>>>

Wróbelku,, co u WAS??? jak usg??? było juz,,,,? czy będzie??????buziak,, gdzie jestes?????

HANKA, SCARLET, CYNICZNA, DANUSIA, MYSZKA,KOTI,MAGDUSIA, PYSIA, DANUSIA, MARTI, ASIA,

ANetka, Wróbelek, Skarlet, MAdzia....BETI/...DIlajla, Mała, HAnia, DLaczego tak, Koti,Andzelika, cyniczna, Gabi, MAła,Karola,Ki nguś,Agi,Ona,Ola, SONITA, ENKA,
KASIULA, i wszystkie niewymienione dizewczynki pozdrawiam,,,,, nmowe mamusie aniołkowe tul e do serducha,,,,i zapalam
[*].....:tak:

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH<,, życze miłego dzionka,,,,,;))))):-D:-D:-D

reklama
Witam dziewczynki:-)
Ola jak zawsze ranny ptaszek, masz bardzo fajną pracę:-)

Marti ja też w nocy oka nie zmrużyłam bo strasznie wiało i lało. Niestety @ nie chce sie pojawić więc wybieram się dzisiaj na kontrole do mojego gin niech mi zrobi USG i zobaczy co się dzieje, jeśli uda mi się go złapać bo nie mogę się dodzwonić. Miłej pracy kochana:tak:

dorotka sochacka witaj, bardzo mi przykro z powodu twojego Aniołka:-(
Danulka śpimy jeszcze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry