• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Uwielbiam sok z czarnej porzeczki.. dawno nie piłam... a czemu? Zgagę mam po nim cholerną.. ale kupię,..... jutro! Mniam

Asiu niop jutro przed 4 pobudka
022.gif
pięć przysiadów łyk coli i
007.gif
jestem jak nowo narodzona

reklama
co sie dzieje z Koti ????

czesc dziewczynki. jestem, zyje choc marnie :no: praca mnie wykonczyla ostatnio i nie mialam na nic sily. moj dyro mi oswiadczyl, ze nie wie czy przypadkiem nie wreczy nam grupowego wypowiedzenia. Normalnie rece mi opadly. I jeszcze jak to powiedzial :wściekła/y: jakby mowil o wyrzuceniu tonera do drukarki :wściekła/y:
jutro ide na usg, sprawdzic czy wsio ok w srodku.

Mój M gotuje żurek na jutro,postawił wodę i wkroił kiełbaskę,po czym wyłożył się na kanapie i zasnął.Podobno chęci sie liczą:wściekła/y::-DMiałam już iśc a ciągle siedzę:-)

Maja zamartwiałam się już o CIEBIE! I głosno wołałam! DObrze że piszesz. A z pracą.. kurna chata co się dzieje na tym świecie..

Karinko miło że zostałaś! A M.. liczą sie chęci jak mówi.

nie no guru z oba to na ten temat wogóle nie gadam ;p hihihi ;-)
koti Ty sie kochanie nie martw przecież ciebie nie może zwolnic bo z tego co dobrze pamietam to jestes w ciazy tak? rany tak nas dużo ze juz mi sie laseczki mieszja nieraz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry