• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bardzo dziękuję.:zawstydzona/y:
Jeszcze na żadne urodziny nie miałam TYLU zyczeń. Dziękuję. Kochane jesteście.
Karola71, ja się nie godzę z Twoją decyzją. Nie jest jeszcze za późno! Moja koleżanka jest w Twoim wieku i jest w ciąży. Musisz spróbować, musisz, bo są w życiu rzeczy na które nie zawsze jest czas, a na tę TY jeszcze masz !! Proszę Cię, skorzystaj, nie chę, abys żałowała tej pochopnej decyzji za kilka lat , gdy naprawdę będzie za późno.
Wymądrzyłam się.:sorry2:

I jak tam solenizantka? :-)

reklama
kobietki ci klienci nie dadzą mi z wami popisać :-( jak będę w domku a nastąpi to za trzy godzinki to na pewno się odezwę:tak::tak:ŚCISKAM WAS MOCNIUTKO
LUBIĘ TO SWOJĄ PRACĘ ZNOWU DOSTAŁAM OGROMNĄ CZEKLADĘ ZA DOBRE DORADZENIE PRZY WYBORZE TELEFONU. JAK BY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PROBLEMY Z TELEFONEM ALE CHCIAŁA PODPISAĆ UMOWĘ TO JESTEM DO DYSPOZYCJI PRACUJE JAKO SPRZEDAWCA W ORANGE.

reklama
kobietki ci klienci nie dadzą mi z wami popisać :-( jak będę w domku a nastąpi to za trzy godzinki to na pewno się odezwę:tak::tak:ŚCISKAM WAS MOCNIUTKO
LUBIĘ TO SWOJĄ PRACĘ ZNOWU DOSTAŁAM OGROMNĄ CZEKLADĘ ZA DOBRE DORADZENIE PRZY WYBORZE TELEFONU. JAK BY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PROBLEMY Z TELEFONEM ALE CHCIAŁA PODPISAĆ UMOWĘ TO JESTEM DO DYSPOZYCJI PRACUJE JAKO SPRZEDAWCA W ORANGE.

Dobrze wiedzieć, że mamy tu specjalistkę ;-):-) tylko szkoda, że orange nie mam z nią za dobrych wspomnień :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry