• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie doczytałam: Selenko wszystkiego najlepszego a przede wszystkim szczśliwego rozwiązania
Dobranoc ja zmykam byłam dzisiaj na 10 godzinnym szkoleniu co prawda udało mi się wyjść wcześniej ale i tak jestem padnięta. AgnieszkaAJ zdążysz ze wszystkim i wszystko będzie super nie przejmuj się na wyrost

Ostatnia edycja:
reklama
Agus widze ze za 90 dni stan cywilny zmieniasz kochana :-) super

Bananiaro a ty dostałas maila bo ja juz nie wiem do niektórych dochodza te zdjecia do niektorych nie wrrrrr

Andzi jeszcze raz wszystkiego naj naj :-)

Alicja.....bylismy dzis US i ustalilismy wstępnie date....akurat mój brat bedzie miał 10 rocznice ślubu.....teraz musimy załatwic odpis aktu urodzenia M...urodził sie w Siemiatyczach....reszta papierów jest na miejscu...ale bardziej mnie przeraza....sala,suknia....itp.....no cóz jakoś sobie poradzę.....

Kochana pewnie, że sobie poradzisz:-) ja też niedługo wychodzę za mąż, więc jakbyś miała jakieś pytania to wal śmiało:-D

Niusia....doszły....przepiękne normalnie jestem pełna podziwu....coz za talent....brawo....
Mama Sówka....dziękuje...ja wiem ze dam radę-bo muszę,dziekuje za miłe chęci ale wiesz to nie mój "pierwszy" raz wiec wiem co trzeba załatwic...raz jeszcze dzięki....
Mam nadzieję,ze Wasze suby bede piękne i wspaniałe....u mnie to tylko "skromna" uroczystośc......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry