Marti83
happy mumy:D
a my wczoraj byliśmy na urodzinkach u szwagierkiA spokojnie wręcz nudnawo, troche porządków, spacerek i to tylewieczorem troche przytulanek i po dniu ;-)
A Tobie ?
troszkę popiłyśmy hihi, w końcu 30 lat kończy się raz w życiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a my wczoraj byliśmy na urodzinkach u szwagierkiA spokojnie wręcz nudnawo, troche porządków, spacerek i to tylewieczorem troche przytulanek i po dniu ;-)
A Tobie ?
troszkę popiłyśmy hihi, w końcu 30 lat kończy się raz w życiu
a my wczoraj byliśmy na urodzinkach u szwagierkitroszkę popiłyśmy hihi, w końcu 30 lat kończy się raz w życiu
![]()
musze też na jakąś impreze się wybrać dawno nie popiłam ;-)Matko 30 lat? kiedy to byłomusze też na jakąś impreze się wybrać dawno nie popiłam ;-)
można zapomnieć o kłopotach chociaż na chwilkę.
Danulka koniecznie! imprezka jest wskazanamożna zapomnieć o kłopotach chociaż na chwilkę.
Ja popiłam, ale bez przesady...wiesz w razie gdyby fasolka właśnie się wprowadzała![]()

nie chcę testować za szybko więc pewnie poczekam do terminu @ i dopiero jak mi się zacznie spóźniać to wtedyNo wiem wiem kiedy robisz teścik? kiedy ma być @? spowiadaj się szybko![]()
nie chcę popadać w paranoję
a okres powinien przyjść za tydzień.nie chcę testować za szybko więc pewnie poczekam do terminu @ i dopiero jak mi się zacznie spóźniać to wtedynie chcę popadać w paranoję
a okres powinien przyjść za tydzień.

Rany jak super to będe trzymać kciuki a za tydzień piszesz mi szybko co i jak![]()
wiesz staram sie nie nastawiać, bo zdaje sobie sprawę że czasami trzeba poczekać na szczęście
kochana na pewno napiszewiesz staram sie nie nastawiać, bo zdaje sobie sprawę że czasami trzeba poczekać na szczęście
a póki co to jakaś taka ciągle niewyspana jestem;-)

To już może być pierwszy znak, rany jak ja bym chciała już też się starać
Kurcze będe e-ciotką od poczęcia![]()
wiem, że teraz czas się dłuży ale po @ poleci z górki
obiecuję kochana. 

Danulka nawet się nie obejrzysz a zaczniecie sie starac o potomkawiem, że teraz czas się dłuży ale po @ poleci z górki
obiecuję kochana.
Nio i coś plecki mnie bolą w częsci krzyżowej;-) ale spokojnie ciiii
Niebawem obie będziemy e-ciotkami, nie może być inaczej![]()
i będzie to chłopiec
rany gadam jak wrózka