• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie dziewczyny
jestem nowa na tym forum ale zauważyłam że możecie na siebie liczyć.
mam prośbę: możecie mi doradzić jakie badania zrobić po trzecim poronieniu.
10 lat temu urodziłam zdrową córeczkę a teraz juz trzeci dzidzuś umarł- jestem załamana i potrzebuję pomocy.

reklama
alutka...witaj....badan jest cała masa....
-listerioza
-borelioza
-toxoplazmoza
-chlamydia
-cytomegalowirus
-zespoł antyfosfolipidowy
-cukrzyca
-tarczyca
-badania genetyczn
-badnia autoimmunologiczne

i cała masa innych...dziweczyny mnie uzupełnią jak czegos zapominałam

Witam sie tylko na chwilke, bo dalej walcze z urzedem pracy :wściekła/y:, moja pania ksiegowa :baffled: i PAKOWANIEM MIESZKANIA:szok: , ktore wyglada jak po nalocie dywanowym. No i w poniedzialek rano wyjezdzamy z najdrozszym na tydzien, wiec tez przydaloby sie zaczac powoli pakowac walizke.

Sliczne bylyscie wszystkie panny mlode :-):-):-). Rozmarzylam sie...;-)
Ja niestety mam mezczyzne z odzysku, wiec raczej w dziewicza biel sie nie spowije, ale jak w koncu zalegalizujemy zwiazek, to tez sie odstrzele, a co!

Aga, trzymaj sie!!!! Jestes bardzo dzielna kobietka :tak:

Jezyk, no wlasnie, nie uciekaj, bo nas skreca z ciekawosci

Alutka! Witaj, ogromnie mi przykro, ze i Ciebie to spotkalo.

sie czy nie pojechac sobie prolaktynki zbadac...tak dla własnej mojej informacji...i chyba pojade...

Modroklejka, pewnie co kraj to obyczaj, i co laboratorium tez, ale mi kazali byc na prolaktynke na czczo, albo conajmniej po 3 godzinnej przerwie w jedzeniu, wiec jak jadlas obiadek, to moze przeloz na rano?

Slodziutka... A jak Ty sie czujesz, poza tym, ze jestes glodna i narobilas mi smaka na pierogi! Super to Wasze zdjecie ze zwierzeciem. Za moich czasow ;-) to w Zakopanem robilo sie zdjecia z misiem, ale dzieci sie go baly, wiec moze dlatego pozuje teraz pluszaki.

No znikam do mich kartonow.

Mojego weekendu!!!!!

tak bardzo chciałabym wiedziec dlaczego tak sie dzieje Ostatnio usłyszałam od lekarza ze moze za długo zwlekałam ze powinnam starac sie wczesniej tylko nie wiem co to ma wspólnego z poronieniem sa przeciez kobiety ktore pozno zachodza w ciaze i rodza zdrowe dzieci Moja mama miała 42 lata jak urodziła moja siostre

marlenko niektórym lekarzom powinno sie jezyki poucinac za taka paplanine... dla mnie to nie jest lekarz ktory tak mowi, tak wypowiadac sie moze tylko jakas plotkara z targowiska.

dziewczyny czy normalne jest ze po dwudniowej @, cykl reguralny 28 dni, mam dwa dni przerwy a potem znowu @???? chyba coś jest ze mną nie tak. myślałam ze @ skończyła mi się we wtrorek, a dziś bach i czerwona plama
a może to po wczorajszych przytulankach z M, ale tak ostro nie było...hehe

reklama
Słodziutka - a, co:) z moich wyliczeń wynika że to chyba dobty moment, a jak nie to za miesiąc moj M ma imieninki, synka zdziałaliśmy własnie tego dnia :) dla mnie może być powtórka:)
Alutka witaj mam nadzieję ze znajdziesz tu wszystko czego szukasz :)

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry