• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Kurczę mój M był teraz na urlopie i nie miałam czasu na rozmyślania, ale jutro wraca do pracy i juz się boję, żeby mnie żadne doły nie łapały.

Sonita,
Miałam w liceum taką jedną która używała postinoru nagminnie po każdym przytulaniu, wariatka rozregulowała sobie całą gospodarke hormonalną, myslę że u Ciebie to nie ma wpływu bo nie korzystałaś z tego zbyt często tylko doraźnie. W tabletce są hormony takie jak w pigułce anty tylko w większych dawkach. A to znalazłam:
"W zależności od tego, w jakiej fazie cyklu miesiączkowego konieczne jest użycie antykoncepcji doraźnej, to pigułki będą hamowały owulację, utrudniały połączenie się plemnika z komórką jajową, utrudniały przesuwanie się zaplemnionej komórki jajowej przez jajowód lub utrudniały jej zagnieżdżenie w macicy."

reklama
Coś tu spokojnie dzisiaj, pewnie wieczorkiem się rozkręci, albo wszystkie przy garach siedzą, ja tez zresztą siedzę tylko tak z doskoku tu zaglądam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry