• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja żałuje że wczoraj bety nie zrobiłam jak byłam na badaniach... no ale postaram się zrobic tylko musza mnie z pracy wypuścic a nie wiem czy wypuszczą :)... ja od poczatku nie wierzyłam ze testy sa negatywne i to dlatego nospe brałam bo zwykle biore ibuprom.... wiem że nic poza apapem i nospą nie mam brac no nie liczac foliku a ostatnio zdarzyło mi sie zapomniec kilka razy...

a to poniżej własnie mam za oknem... chyba jakis znak :tak:

Załączniki

• IMG_0251.jpg
    IMG_0251.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 47
  • IMG_0250.jpg
    IMG_0250.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 46
reklama
teraz tęcza jest już baaardzo ciemna :) tak jak i kreseczki na teście :-)
wierze że w brew przeciwnościa losu urodze to dziecko a mój m zamiast motora kupi taki motor na 4 kółkach co się nazywa wózek dziecięcy :-)

do niedzieli kochane bo ja jutro w budzie od rana do 18stej mam ale mysle ze skoncze wczesniej zajecia bo babka z niemieckiego z reguły kończy wcześniej :) trzymajcie za mnie kciuki na egzaminie z makro i kartkówce z angla-na to nic nie umie hihi ale jakoś sie tym nie przejmuje.

Pati....kciuki zacisniete......super postawa,zycze z całego serca "takiego" motoru z którego Maluszek bedzie korzystał.....
wybaczcie ,ze tak mało mnie ale wiem,ze mnie rozumiecie...potrzebuje troche czasu....

dziękuje agnieszko, troche mi głupio tak o sobie pisac jak wam sie nie udalo, jest mi przykro że takie okropne scenariusze życie pisze.. cigle patrze na te dwie kreski jak sie do mnie usmiechaja :) inaprawde trudno mi sie nie denerwowac choc jestem o wiele spokojniesza niz w poprzedniej ciazy

jak narazie to wie mój m bo sam patrzył na test i sie kłucił ze mną ze mam zwidy bo na poczatku była bladziutka ta kreseczka, potem napisałam do mojej najlepszej koleżanki potem do was i do mojej siostry... nikt wiecej nie wie i dowie sie dopiero po wizycie u gina a pójde chyba koło 8-9 tc tak na spokojnie żeby gin nic badaniem nie zepsuł... czekam na jakies żyganko

ostatnio to powiedziałam wszystkim dosłownie wszyscy wiedzieli... potem juz nie bylo tak wesolo... moja biedna babcia to najbardziej przezyła dlatego teraz nie mam zamiaru jej denerwowac ani mamy tez nie denerwuje bo ma swoje problemy na glowie :-)

PATI gratulacje:-),bardzo sie ciesze i trzymam kciuki.Co do mówienia to ja tez dopiero powiedziałam rodzinie po 12 tyg.i doskonale rozumie Twoje obawy,ale wierze ze bedzie dobrze i poczujesz takiego kopa od swojego malenstwa jak ja przed chwila:-D.

witam i uciekam

Edytko przytulam .... ciezki dzien byl w pracy...jak dostalam eska bylam w autobusie i nie moglam powstrzymac lez ...tak bardzo mi przykro ...

pati b -gratulacje takie po cichutku.

Buziam WSZYSTKIE DZIEWCZYNKI

Witajcie.
Widac nikt niema weny do pisania bo i cóż napisac,mnie także słow brakuje.
TAk strasznie mi smutno z powodu Edytki. Kochana jaka ty silna kobieta jestes,podziwiam cie i przytulam mocno.
Pati b. (oby sie udalo i bylo dobrze). Ja przy pierwszej ciązy w czerwcu2002r.widzialam bociana,m tak mnie wtedy przytulil mocno,razem na niego patrzylismy.A potem okazalo sie II kreski. Ta tęcza musi cos znaczyc........

Ostatnia edycja:
Ja sie dziś tylko witam
przepraszam , ze wszystki m nie odpisuje ale dzis nie jestem w stanie :-( siedze i rycze minął rok a ja się czuje jakby to było wczoraj . . . :-( przepraszam ale nie jestem w stanie nic napisać
Edytko kochanie tule Ci z całego serca ... Ty wiesz
Patki B Gratulacje - śliczne 2 krechy

reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry