aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja przyszlam tylko zyczyc dobrej nocy wszystkim
jutro zlot czarownic znowu
super
lubie te nasze kawkowania
papatki i do jutra
jutro zlot czarownic znowu
papatki i do jutra
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale trudno mianowicie chodzi mi o to czy na tescie ciazowym nowym dopiero kupionym ta kreseczka ktora pokazuje ciaze jest tam caly czas taka ledwie widoczna jedynie pod swiatlem i jak sie dobrze wyterzy wzrok a taka silniejsza robi sie dopiero pod wplywem tego hormonu ciazowego?? czy jej tam absolutnie nie ma i jesli nie ma ciazy to nawet z lupa cienia tej kreseczki sie nie znajdzie????? nie wiem czy wogole zrozumiecie o co mi chodzi bo chyba strasznie namieszalam

Czesc laseczki:-)
Mam takie pytanie troche idiotyczneale trudno mianowicie chodzi mi o to czy na tescie ciazowym nowym dopiero kupionym ta kreseczka ktora pokazuje ciaze jest tam caly czas taka ledwie widoczna jedynie pod swiatlem i jak sie dobrze wyterzy wzrok a taka silniejsza robi sie dopiero pod wplywem tego hormonu ciazowego?? czy jej tam absolutnie nie ma i jesli nie ma ciazy to nawet z lupa cienia tej kreseczki sie nie znajdzie????? nie wiem czy wogole zrozumiecie o co mi chodzi bo chyba strasznie namieszalam
![]()

no i wydaje mi sie ze tam cos jest
ale to moze tylko moja schiza
mi tez sie tak wydaje ale wlasnie nie jestem pewna bo w sumie to do @ jeszcze 4 dni a cos mnie rano skusilo i zrobilam ten test i najpierw bylm pewna ze tam nic nie ma ale jak pozniej spojrzalam to wyglada to jak taki ledwie widoczny cien tej drugiej kreseczki nawet rozebralam ten test na czesci i ten pasek pod swiatlem ogladalamno i wydaje mi sie ze tam cos jest
ale to moze tylko moja schiza
![]()