• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

AGA nie masz:-),tylko Naszym M lepiej o tym czasami nie mówic zeby nie czuli sie ze potrzebujemy ich tylko do zapłodnienia:-p.Ja mojemu nie mówiłam kiedy mam dni płodne tylko starałam sie wtedy stworzyc pozytywna atmosfere:laugh2:.

reklama
AGA daj Mu czas,jedni potrzebuja go wiecej inni mniej.Jezeli nie dajesz sobie z tym rady to poszukaj psychologa moze specjalista cos mądrego Ci doradzi:nerd:

Tak do Ciebie Motylu:-)

To w takim razie bzdura, że po owulce chłopak.

Syla aż taka okropna jestem?

Aga
nie masz obsesji... ale tak jak mojemu R dzisiaj doktor powiedziała, nie myśleć za dużo! bo wtedy los jest przewrotny, poza tym nie chciałabyś chyba zajść w ciążę nie wiedząc co się dzieje w głowie Twojej frugie połowy.
Nadejdzie taki moment gdzie wszystko się ułoży i nawet nie zauważysz, że staraliście się o dzidzię.

To moze jak jestescie razem to czasami Go złap za tyłeczek ,daj Mu buziaka i powiedz ze dobrze ze jest i nawet w ten dzien nie próbuj przytulanek.I tak 2-3 tygodnie zobaczysz ze nie bedzie wiedział o co chodzi.Wiem z doswiadczenia;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry