• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Kochaniutkie.

Widze ze temat przytulanek:-).Oj ja bym mojego wymeczyła ale sie boimy i tez od grudnia nic nie było:-(,a potem to nie wiem kiedy jak sie mała urodzi oj ja to zazdroszcze starajacym sie przytulanek.Ja tez chce :sorry:buuuuu.

Selenka butki bardzo ładne. Biedny mężuś i wygłodzona Ty :-) ;-)

Olcia jak Ci idzie pisanie magisterki?? BO widze że to już niedługo..

Kończę już...Tak naprawdę zostały mi kosmetyczne sprawy i to chce zrobić dzisiaj...NO i analiza badań, ale to dopiero w piątek, bo popołudniu przyjedzie do mnie koleżanka i na dwa laptopy będziemy to tworzyć..Głupia jestem jeśli chodzi o statystyke..:wściekła/y::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

OPs...ja męża od dwóch dni męczę :) I jeszcze wariat poszedł wczoraj nago spać...No jak mogłam dzisiaj rano nie skorzystać z okazji?! To grzech normalny by był...

Edysiu!!!! Brakuje mi tu Ciebie kochana!!
Aga_aj..i Ciebie też tu brakuje!!!!!!!!!!!!!!!

Oj dziewczyny nie ma tak dobrze! jedne mają brzusie inne przytulanki, żeby tak wszystko na raz, nie oprzesadzajcie z tą chciwością. :)
a ja bym zjadła pączka!! ale nie mogę bo chcę się wcisnąć w kostium w lipcu i boję się że sie zniego "wyleje" to i tamto!

Ano patrzę, zwłaszcza,że to całkiem fajny facet, dba o siebie, ćwiczy, biega, aż miło popatrzeć.
Ale jak napisała Syla, dla maluszka wszystko.
Zapisałam własnie córkę na obóz w sierpniu. na jeden jedzie na początku wakacji i wraca 2 lipca, chce zdązyć na przyjście Magdusi na świat, ale uważam,że powinna jeszcze wyjechać. Przecież ciężko pracuje cały rok, udało mi się ją namówić i wyjedzie jeszcze w sierpniu.

reklama
no dobra niech Wam bedzie ja mam brzuchol Wy, macie przytulanki.Ale ptoem to tydzien go z sypialni nie wypuszcze:-D.

A Edzia i Aga pewnie Nas podczytuja,buziole dla Was.

A i witam nowa mamusie Aniołka
[*],dla Twojego malenistwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry