• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Motyl12 między naszymi terminami tylko tydzien róznicy;-)
ciekawe jak sie wyklują maleństwa:-)

teraz w kolecje jest Dilajla- biedna męcy sie juz z małym między nogami a wyscj jakos nie chce hiihhi
potem chyba jest Pixelcia i Wróbelek
potem chyba nasza Andzi
Aga Irl
Motyl12
Ja???
Kinguś
Cyniczna

Kogo pominęłam?? czas na nowe fasolki!!!

reklama
Rzeczywiscie ,ale mi mama powiedziała ze dziewuszki to sie spiesza na swiat i pewnie z tydzien wczesniej urodzie,a kobieta pewnie wie co mówi bo w domu piątka nas biegała:laugh2:.

cześć brzuchatki

świetnie się czyta wasze posty... sama radość
Andzi naprawdę światnie wyglądasz... ja w 8 miesiącu to wyglądałam jak mały hipopotam:-)... ale 11 lat temu kilogramy szybciutko się zrzuciło... i brzuszek płaski sie zrobił... teraz to juz chyba tak lekko by nie było:zawstydzona/y:

Wróbelku oj spokojnie to u ciebie nie może być.... jeszcze parę tygodni...

Aga Irl nie szalej za mocno bo znowu jakis skurczy dostaniesz... ależ tobie ciężko na tyłku w domu usiedzieć:tak:;-):-D:-).... zobaczysz kręcące maleństwo będziesz miała...

Also jakaś dziwna położna ci się trafiła... jak jej się nie podoba to niech nie patrzy, twoje dziecko a nie jej... ja swojej tak powiedziałam bo stwierdziła że zbyt restrykcyjną dietę trzymam, a ja nie jadłam śliwek bo mała miała kolki...... i połozna sie obraziła i więcej nie przyjechała :baffled:

Karola no tak @ nie zawsze jest mile widziana ... a u ciebie to juz znienawidzona.... chyba pozostało naprawdę być cierpliwym...

a ja w przyszły tygodniu jadę w delegację więc nie poklikam... a później na urlop... góry kochane góry:-)

a tak poza tym to mam przytulanek ile chcę:-D;-):zawstydzona/y::-):-D:-D;-):-):-)

Motyl12 między naszymi terminami tylko tydzien róznicy;-)
ciekawe jak sie wyklują maleństwa:-)

teraz w kolecje jest Dilajla- biedna męcy sie juz z małym między nogami a wyscj jakos nie chce hiihhi
potem chyba jest Pixelcia i Wróbelek
potem chyba nasza Andzi
Aga Irl
Motyl12
Ja???
Kinguś
Cyniczna

Kogo pominęłam?? czas na nowe fasolki!!!

jak ja bym chciała być na tej liście/

Motylek coś w tym chyba jest, ja mam synka i tydzień dłużej leniuchował u mamy w brzuchu i wcale nie chciał wyjść, musieli go oxytocyną popędzić
A babeczki to zawsze niecierpliwe i hciałyby już!! natychmiast!!
A co u Pixelli, nic sie nie odzywa

Witam serdecznie. Dojrzałam do tego żeby napisać i wybrałam ten temat bo widzę że wszystko może być dobrze. W 11 tc powiedziano mi ze mojemu dzidziusiowi nie bije serduszko. To były okropne dni i dalej są. Nie mogę się doczekać pierwszego okresu, badań i kolejnej próby choć wcześniej mówiłam że nigdy więcej... nadzieja czyni cuda.

Mama Aniołka (*) 01.05.2009r.

reklama
Witam serdecznie. Dojrzałam do tego żeby napisać i wybrałam ten temat bo widzę że wszystko może być dobrze. W 11 tc powiedziano mi ze mojemu dzidziusiowi nie bije serduszko. To były okropne dni i dalej są. Nie mogę się doczekać pierwszego okresu, badań i kolejnej próby choć wcześniej mówiłam że nigdy więcej... nadzieja czyni cuda.

Mama Aniołka (*) 01.05.2009r.

Bardzo mi przykro. Juz niedługo będziesz znów w ciąży, i będziesz bardzo szczęśliwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry