• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzien Dobry Dziewczynki:)
Otwieram oczy i co widze?Znou deszcz i tak jest juz pare dni a z tego co wiem bo mama mi pisala w Bydgoszczy 30 stopni...Ach...

kasiu gratuluje zielonego swiatelka.Do dziela i czekamy na nowa fasolinke:-)

reklama
Dzień dobry.
Ja znikam na jakis czas. Strasznie ciezko teraz mamy w rodzinie ogólnie-zadnych staran nawet niema mowy
Trzymaj się. Wracaj szybko.

No więc byłam u lekarza i na szczęście z maluszkiem wszystko ok, ufffffffffffffff................... kamień z serca... spał sobie skulony w kąciku, a jak lekarka poruszała sondą, to prostował się i machał nóżkami... cudny widok... strasznie GO kocham, byleby juz teraz było z górki i żebym mogła go tulić w styczniu..
Bardzo się cieszę.:-):-):-)

Nikki lekarz powiedział mi że to badania specjalistyczne i on nie może mi dać skierowania :-(. A wiesiołek zakupiony :-)Pisałaś że PCO jest na dwóch jajnikach- ja mam na jednym cechy. Więc może to coś innego.. Mąż też był z Tobą na USG?
Ja mam pco i nie mam w ogóle owulacji. Miałam po kilka pęcherzyków ale rosły do 10 mm i koniec.
Teraz pomógł mi metformax(lek na cukrzycę ale skutkiem ubocznym jest owulacja:-D)

a teraz cytuję wam mojego doktora
"U MNIE MA PANI NAWET POCZWÓRNE ZIELONE ŚWIATŁO"
Super:-)

Kinguś -czytałam, że w ciąży można być 270 dni na L-4 bez przerwy!
Dzięki;-)

dzien dobry:)
witam sie i pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie bez wyjatku:)
Buziaki

Ja odebrałam wyniki hemoglobina mi spadła na 11,2 norma od 12. W poniedziałek mam wizytę i pewnie dostanę żelazo.

Mam pytanko do dziewczyn, które straciły swoje maluszki już po 20 tygodniu.
Na co mam zwrócić uwagę, jakie sygnały są niepokojące?

Sytuacja MamyGrzesia jest troszkę dołująca :-(

Agnieszko -nie wiesz ze wszędzie dobrze ale w domu najlepiej? tutaj mamy dużo słoneczka:-p szkoda ze nie mozna go przesłać
Kinguś -dzień dobry
Sonitko -Ty nie myśl za dużo tylko powtórz test

Buziaki wszystkim:-p

Kinguś, ostatnio były regularne, ale faktycznie kiedyś tak średnio.

Kaśka
akurat dzisiaj zamknięte wszystko :eek:

Muszę czekać.
Z cierpliwością to u mnie kiepsko. Mały bobek musi mnie jej nauczyć :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry