Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pod koniec ciąży też czułam mniej zdecydowanych ruchów, bardziej takie rozpychanie... A chodzisz już na KTG?pixelko, slicznie wyglądacie, marzy mi się spacer w Łazienkach, może kiedyś..
Ja dziś leżę.. skurcze mnie dopadły, twardnieje mi brzuch często. malutka jakby mniej buszowała, albo mam schizy. Do taty miałam jechać, a tu nic z tego, nie zaryzykuję. Powiem Wam,że się przestraszyłam. Wzięłam sobie ciepłą kąpiel, wzięłam nos-pę i staram sie być spokojna, jeszcze przecież za wcześnie!
I mój Szpital zamknięty. Fakt, faktem, jesli jutro nadal brzuch będzie mi się tak "stawiał" zadzwonie do swojego lekarza.
Pójdę się położyć.
Spokojnego wieczosru i do napisania.

i teraz są małe komplikacje 

Test już masz, żeby rano zrobic?Może namieszałam, bo w noc przed zrobieniem porannego testu pomodliłam się, aby teraz jeszcze dzidzi nie było, bo będę się o nią bała i Pan tam na górze szybką akcję podjąłi teraz są małe komplikacje
![]()

Aha, dobry masz plan!! Czasami życie sprawia nam niespodzianki...No co Ty tak to bym dzisiaj zrobiła. Będę musiała jutro nasiusiać do jakiegoś pojemniczka, polecieć po test i dopiero wtedy...![]()

wyprawa zapewne się udała w taką piękną pogodę!
, ja też chciałam dziś wybrać się do łazienek ale chcę ten katar do końca wyleczyć