Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Będzie dobrzeHaniu, ja też już powoli zaczynam myśleć coraz realniej o moim maluszku, oby nikt mnie z tego snu nie obudził...

Brzuszek zaczął się zaokrąglać, chciałam nawet zrobić zdjęcie, ale za bardzo mi się wszystko kojarzy z Mikołajem :-( Jestem silna, ale nie ze stali jakoś na razie to nie etap robienia brzuszkowi zdjęć. Co nie zmienia faKtu, że Lokatora KOCHAM![]()
Nie wiem skąd się brzuchol wziął, bo przytyłam do teraz 0,5kg a samego brzucha mam chyba 1,5kg;-) ale fakt niezaprzeczalny, że mnie zaskoczył![]()
A ja byłam dzisiaj u pani doktor i powiedziała, że Dzidziuś ślicznie rośnie :-):-):-)Tak fikał, że nie dało się potwierdzić, że to Adaś, ale najważniejsze, że zdrowo rośnie.
Kochane.....Sylwia...nadal w "dwupaku"...lezy cały czas i dostaje leki na nadcisnienie ....
Magdusia jest aniołkiem a mąż ma świra na jej punkcie.![]()
just79 ja też czekam na @, ciekawe kiedy przyjdzie![]()
hej Ilonko, to w podobnym czasie straciłyśmy dzieciaczki. no i teraz podobnie długo czekamy na @. Też jestem bardzo ciekawa kiedy nadejdzie. Póki co niby wszystko w normie, ale wiadomo że teraz po 4 tygodniach to sie zacznie przynajmniej u mnie nerwowe wyczekiwanie (taki charakterek).
Ola81 jak skończę kieckę to wstawię fotkę( o ile będę z niej zadowolona hihi, bo mi się w trakcie szycia często koncepcja zmienia i się wkurzam na siebie)
U mnie duży usypia małego więc mam chwilę odpoczynku. Dziś był ciężki dzień Leoś 39,7 temperatury, wymioty itp itd.Zobaczymy co przyniesie noc...
Selenko! Zakochałam się w Madzi i chyba jutro zbadam się, czy ta cytomelagia nadal jest, a jak jej nie będzie to...![]()
![]()

Muszę Wam jeszcze napisać, że mój Michaś wpadł w czarną rozpacz jak Mu powiedzieliśmy, że łóżeczko z Maleństwem będzie w średnim pokoju i tak płakał, że na 9m2 musimy znaleźć miejsce na kolejny mebel![]()
Będzie dobrze
Musi być, a przynajmniej tak sobie wmawiam, a autosugestia ponoć czynie cuda![]()

(sorki, ale nicków wszystkich nie pamiętam, to nie piszę)Witaj w klubie @-oczekiwaczek ;-)ilonka26 i just79 ja tez czekam na pierwsza @ i ciekawa jestem kiedy to nastapi moj lekarz mowil ze nawet do 6 tygodni moge czekac.Narazie u mnie tez oki w czwartek jeszcze na usg ide czy napewno wszystko jest dobrze.I pozniej bede chciala starac sie o maluszka.Pozdrawiam