• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja wczoraj byłam na pierwszym usg w 10tyg ciąży byłam . Niestety nie było widać bijącego serduszka i tętna maleństwa zaczęło się krwawienie lekarz powiedział że mam przyjść za 2dni na kontrolne usg i kazał się przygotować na zostanie w szpitalu nie wiem czego się spodziewać tam to taki straszny ból gdy słyszysz że ciąża jest martwa nie umiem przestać płakać co dalej będzie

Mazia .... ciesze sie ze z NAMI zostaniesz
Niestety kazda z Nas ktora straciła swoje malenstwa przy nastepnej ciazy bedzie czula Strach... To bedzie nie odlaczny element 9 miesiecy ale wierze ze sa rzeczy ktore te strach odsuna na bok.....
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja kruszynke w brzuszku i wierze ze bedzie dobrze!!!! BO TRZEBA BYC OPTYMISTA !!!!

karola witam cie, milo ze sie odezwalas.....pozdrawiam cie serdecznie!!!
co tam u ciebie???
carri okazało się że nie byłam w ciąży tylko mam dużego torbiela i dlatego testy wykazały dwie kreseczki a na wypisie musieli napisać że to była ciąża wczesna samoistne poronienie a że wypisałam się na własne rządanie to nie mogli mi nic powiedzieć dobrze że poszłam prywatnie do mojej doktorowej i ona mi powiedziała dopiero wtedy odetchnęłam. Z jednej strony się cieszę że to nie było poronienie ale psychicznie jestem wykończona:-(:-(:-(
a cio u ciebie słychać??

reklama
Pani doktor kazała nam się dalej starać i nie patrzeć na nic za miesiąc mam iść na wizytę i zobaczymy co z tym torbielem bo nie chce mnie faszerować lekami nie potrzebnie.
Powiem ci niunia szczerze że już nie mam siły do tego wszystkiego odkąd poroniłam w marcu wszystko nam się sypie na głowę a ja już tracę nadzieję że będzie dobrze i jeśli chodzi o dzidziusia też tracę nadzieję bo tak naprawdę w miesiącu jest strasznie mało dni płodnych i ciąża jest mało prawdopodobna bo ja nie umiem odróżnić kiedy mam dni płodne a kiedy nie. I ja już naprawdę nie mam siły

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry