Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to widzę,że nie tylko mój "nie zauważył" problemów z szyjką...tyle tylko,że ja mu mówiłam,że są bo w poprzedniej ciąży miałam zakładany szew.Gabrysia przyczyną były skurcze których nie mogli zahamować, a skurcze prawdopodobnie wystąpiły przez skrucony odcinek szyjki macicy a mój poprzedni lekarz tego nie zauważył że sie skraca szyjka.
A teraz przez to musze leżeć.

- wytrzymac ze zgrają rozrabiakow

kinowa ostatnia wersja była bombowa -też nie chcieli tam dorosnąć

prezent dla S mam -taka łapówka zeby następny rok wytrzymal ze mną ale narazie to tajemnica więc ciiiii
teraz 2 śluby, wypad do moich rodziców, w sierpniu ślub, we wrześniu mamy zarezerwowane zakopane a po tym wypadzie znowu wesele a jeszcze gdzieś chcemy grecje wcisnąć.... no i w robocie trzeba zasówać, o kondycję dbać hmmmm kiedy??? a pamiętam zawsze!!!
jeśli uważasz ze spacerek jest dobry -to jest.! ja trzymam kciuki za Was!!! a teściową do piwnicy a ślub niech będzie najpiękniejszy na swiecie!!!