kinguś
Nie poddam się
Dzień dobry
[*]

Czuje się dobrze, Kinia kopie ;-)
Kingus ty wszystkim odpiszesz ale moze cos o sobie napiszesz...Jak sie czujesz?Jak pogoda ?
Bardzo mi przykrowitajcie to mój pierwszy wpis ale was rozumiem je też jestem mamą aniolka 07.01.2009 ale boli nadal, był to 23 tydzień ciąży
[*]
Będzie dobrze zobaczyszmusze wam powiedzieć że jestem w ciązy 15 tydz ale jest strach mam nadzieje że z wami będzie łatwiej.

[*]Ja wczoraj byłam na pierwszym usg w 10tyg ciąży byłam .
Życzę zdrówka dla mamy. Trzymaj się.Dziękuję wam kochane życie każdej z nas niestety nie jest usłane różami a najgorsze jest to że moja mama jest chora a ja nie potrafię jej pomóc:--(
Śliczny szczeniaczekOjej zapomniałabymOd niedzieli mamy na wsi maluniego szczeniaczka. Jest przesłodki. Spróbuję wrzucić fotkę, ale nie wiem, czy umiem.

U mam nadzieje, że to nic poważnego.Jeszcze moja mama bidulka od trzech dni męczy się z bólami brzucha nigdzie nie było miejsc (w prywatnych też) aby ją zbadać, zrobić USG jamy brzusznej, dopiero jutro idzie do lekarza po znajomości... Taki kraj...
Najbardziej jest aktywna od 22 i w nocy, rano i w dzień zasunie parę kopniaków;-) Czuje się ok, nie mogę się doczekać usg, które mamy 16.07kinguś kinia daje o sobie znać?? Jak się czujesz?

Może podczas @ się samo oczyści, bądź dobrej myśli.Lekarz stwierdzil grubosc w endomertium i musze czekac do miesiaczki jak nadal bedzie to znow czeka mnie zabieg bo moze cos zostalo i znow sie zalamalam jak mam jeszcze raz to przechodzic:-(.
Zdrówka życzęA ja się pochwalilam,że z Leo już dobrze..za wcześnie.Dziś już u lekarza byliśmy.Wszystko od nowa, temperatura, wymioty.Buuu
Super wiadomościDziękuję za trzymanie kciuków. Już po wizycie. Na szczęście wszystko ok, usg króciutkie, bo tylko sprawdzaliśmy serduszk
I Mały rośnie, a ja schudłam 1kg, a teraz puka mnie od kilku minut.

Olać teściową ;-)Mały duzo placze i malo spi ale i tak jest najcudowniejszym dzieckiem pod słońcem. Kocham go tak bardzo, ze najchętniej zamknelabym go w "zlotej klatce". Dzisiaj tesciowa mnie wkurzyla,
Ja już nie pamiętam czy odczekałam 2 czy 3 @. Warto zrobić usg przed rozpoczęciem staranek.czy myslicie ze dwie @ wystarcza zeby rozpoczac satnistaranka??
no i ciekawe czy gin kaze mi jakies badania robic bo ostatnio nic nie wyszlo...???

Od niedzieli mamy na wsi maluniego szczeniaczka. Jest przesłodki. Spróbuję wrzucić fotkę, ale nie wiem, czy umiem.
.Buuu