• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

oj dziewczynki, dopiero teraz skonczylam czytac Wasze posty. strasznie tego duzo a ja mialam duze zaleglosci.
bura przytulam mocno. trzymaj sie kochana
ja wrocilam do pracy i nie mam juz czasu tak czesto zagladac na forum. ale obiecuje przynajmniej czytac na biezaco.
milych snow. buziale
aaaa, gabi moze zastanow sie nad tym moderatorem. ja jestem za.

reklama
no imprezowiczki juz śpią:-)
ja próbowałam ale si enie udało..męzulek juz słodko chrapie...a mnie tak wszystko piecze ze nie moge znaleźć miejsca sobie:-(
nieźle sie urządziłam na tym solarium...no ale za glupote sie płaci!

co wieczór męcze mojego M zeby mi plecki masował i drapał a dzis sam cały wieczór " A MOZE PLECKI PODRAPAC , MASAŻYK ZROBIĆ??" HEHEH cwaniaczek wiedzial ze nie bede chciala:-)

ok.uciekam obejrze sobie jeden odcinek Magdy M na dobranoc...
do jutra dziewczynki

witam wtorkowo i pochmurnie,
słodziutka następnym razem jak M będzie Ci wmawiał ze będziesz łatwiejsza odpowiedz mu: a ty pij, nie będziesz mógł..
ja do pracy wróciłam po krótkim zwolnieniu - byłam tylko 1 tydzień, było mi źle, ale wszyscy namawiali mnie do tego bym wróciła szybko do pracy, bo niby jak się umaluję i uczeszę to mi szybciej przejdzie, nie przeszło do tej pory...

Witam!
Uważam że opisanie w blogach naszych historii to niezły pomysł-już to zrobiłam....tylko nie wiem czy jest taka opcja zeby historie te dostępne były tylko dla dodanych znajomych....Jest coś takiego? GABI - pomóz!!!:-):-)

dosia24, wczoraj za długo siedziały to dzisiaj chrapią, swoją drogą wczoraj znowu jakaś imprezka była więc zanim dojdądo siebie to troszeczkę czasu minie
Mirka, jak tam się czujesz?? bardziej ciążowo ??

Witam dziewuszki... dzisiaj teraz na chwil parę bo mam dużo zaległości o których wczoraj produkowałam...imprezka wczoraj owszem była..ale jakoś taka krótka.. i ten mecz na rozbroił :-D
guska - mój M raczej żadko pije..więc nici z tej gadki.. choć czasami - sporadycznie bo sporadycznie może być potrzebna :-) - dzięki

syla - a Ty zazywasz jakieś tabletki? może przez to te kilka minut Ci tak zaszkodziły?

modroklejka - no właśnie pasowałoby aby nie wszyscy do nich mieli dostęp.. ale tu już może pomóc tylko GABI

dosia - ja wczoraj mała wene złapałam... może i napisałabym więcej ale wolałam pobajdurzyć z dziewczętami...i tak została opisana...tylko... sami zobaczcie :-p

dziewczyny! gdzie wy mieszkacie!
u mnie od rana słoneczko i cieplutko:-)
idę zaraz zaopatrzyc lodówkę....
a co do pracy ja już w swojej uprzedziłam że wracam dopiero w sierpniu- praca w handlu a ja mam w sobie za dużo złości na ten świat aby teraz tam być.
chyba zrozumieli....:oo:

hej dziewczynki mnie wczoraj nie było nie dopuścili mnie do kompa :-( byłam u teściowej a tam bracia mojego faceta z kumplami ogladali mecz na tv i na kompie jakby im jeden ekran nie wystarczył
Nizle laski wczoraj na drukowaly nie mam teraz czasu czytac moze popoludniu nadrobie to 20 stron wrrrrrrrrrrr
Dzis ide do gin odebrac wyniki na toxo zobaczymy co tam wyjdzie troszkę sie denerwuje :-( i okuliste odrazu zachacze bo cos slepka bola ostatnio coraz bardziej
terz sie biore za sprzatanie jak codzien :-) w miedzy czasi jakies sniadanko
a Wy kochaniutkie jakie plany na dzis macie ????

reklama
he dziewczyki kochane:-)
z pleckami i tyłkiem mam masakre:-(
ja dopiero sie obudziłam chętnie bym jeszcze pospała:-)
mężulek do pracy o 7 pojechał a ja na drugi bok i dalej chrapałam;-)
no ale biore sie zaraz za pranko i porzadeczki , no bo na 30m2 to baaardzo czesto trzeba sprzątac:-)
pogoda w dalszym ciągu do dupy więc nie wychodze nigdzie..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry