• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
alutka u mnie tez świeci słoneczko już pranie sie wlasnie pierze :-) mam ten sam problem co ty jak wyszłam ze szpitala jestem strasznie nerwowa i co najgorsze nie moge nad tym zapanowac przeraza mnie to troszke a mam jeszcze tydzien L4 i tydzien urlopu wiec za 2 tygodnie bede sie urzerac z klientami nie wiem jak to zniose

niusi a ty juz zaprojektowałas dla nas koszulki ciażowe??? heheh
ja bym chciała bliźniaki- ale ciaza bliźniacza to dodatkowy stres:-( i trudniej ją utrzymać:-( wiec moze njpierw jedno...

syla oj wiem cos na ten temat my mieszkamy na kawalerce masakra wystarczy ze jedna rzecz zostanie gdzies na krzesle to juz jest burdello a kurze to moge co godzine wycierac :-)))
mowiłąmwczoraj zebys sie maslanka posmarowala :-)))) bidulko

a mój M tak sie wkurzył ze z samego rana z balkonu zdjął flagę Polski.... w ogóle nie oglądalismy tego meczu, ja dopiero po 23 właczyłam tv i zobaczyłam jaki wynik! no szkoda słów, jestesmy za słabi i tyle!
ALE ZA TO KUBICA jest the best:-)))

niusi- no smarowałam sie ale nie pomogło, naprawde sie poparzyłam na maksa:-( wiesz ja nie byłam na solarium od listopada jak sie dowiedziałam ze w ciąży jestem, to przez te miesiace sie blada zrobiłam...

syla moge zaczac dzisiaj hahaha ale mysle ze jeszce troszke czasu mamy :-) wiesz moj M tez chce blizniaki mowi ze 2 szczescia od razu ale ja podziekuje :-) ahha
musze tego bloga napisac ale nie mam dzis czasu moze pozniej teraz ide sprzatac dalej bede zagladac caly czas buziole
p.S wczoraj poplynelyscie nie wiem czy zdaze to dzis doczytac hahah

no łądnie jeszcze sobie baba kłopotu narobiła :-( smaruje sie caly czas balsamami za pare dni powinno byc lepiej ja sie tez kiedys tak zalatwilam choc z reguly nie chodze na olarium ale moj mnie nieraz wygania zeby kosci sobie wygrzac hahah

U nas pogoda taka sobie. nie ma słoneczka ale też nie pada deszcz (jak narazie)... hehe ja mam dobrze dzisiaj ze sprzątankiem. Mąż wczoraj jak my bajdurzyłyśmy..w czasie meczu wziął się za ogarnięcie mieszkanka..więc teraz lśni czystością... no może nie całe.. ale co w godzinkę można zrobić :-)

reklama
Nasi chłopaki za słabi jeszcze i jeszcze dużo czasu upłynie zanim to się zmieni wszystko...niestety

A ja zmykam się ubrać...make up, lekkie śniadańko i pędzę załatwiać sprawy urzędowe..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry