• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaski Aguś.. ja własnie jednym okiem się maluję jednym zerkam na BB... a potem zmykam..a Tobie miłego sprzątanka życzę...

Syla - pisz pisz czekamy na Twoją wersję :-) ja jeszcze chciałabym opisać moje dwie ciąże...ale trudno mi..bo to takie świeże...:-(

czesc laski dopiero uporałam sie ze sprzatankiem
niusia co do @ to mi po pierwszej stracie lało sie jak z kranu i tez ze skrzepami trwało do dosyc długo i musiałam brac dupason czy cos takiego
a teraz czekam juz 23 dni na @
miłego dzionka Wszystkim

wiecie co ja sie tak zastanawiam bo te moje plan=menia sa dzowne takie z czystea krwia nieraz moze to przez to ze mma tego guza narazie nie wiem co tam we mnie siedzi ale dopuki nie dostane @ to o histeroskopi moge zapomniec a ja juz tak bym chcial miec to wszystko za soba zeby mi to usuneli w koncu

ja plamiłam żywą krwią jak poroniłam...a co do tego guzka co masz niusi@ to może wszystko przez to? Najlepiej faktycznie jak zadzwonisz i rozwijesz wszystkie wątpliwości do lekarza...kto pyta nie błądzi - przecież prawda?

Aguś...nastrój taki sobie, bo księgowa, ZUS, rachunki itp.. więc...ohhhh sama wiesz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry