• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Madzia masz rację nikt nas nie zrozumie tak jak my same. Każda z nas przeszła ciężkie chwile ale po to siebie mamy żeby się wspierać. Bardzo mi przykro madziu zostań tu z nami i tulę cię do serduszka.

Madziak 30, witaj wśród nas:( Wiem co czujesz, nasze dzieciątka tez odeszły od nas na zawsze 30 lipca... zapalam światełko dla Twojego Synka (*)

Katarzyna888, She1978 jak ja Wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu:) Mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...HEH:)

madziak 30, witaj wśród nas:( wiem co czujesz, nasze dzieciątka tez odeszły od nas na zawsze 30 lipca... Zapalam światełko dla twojego synka (*)

katarzyna888, she1978 jak ja wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu:) mój był 16 maja 2009, i tak szybko wszystko minęło, że nie wiadomo kiedy...heh:)
wiola mieszkasz nie daleko mnie ja jestem z łodzi. Witam :-)

Witam miałam problemy z netem albo z kompem! Ale już jestem. Potem postaram się nadrobić zaległości...

Dla nowych Aniołkowych mam przesyłam dużo ciepła a dla Waszych Aniołków zapalam światełka pamięci (*)(*)(*)...zostańcie z nami.

Całuje... Zmykam na przechadzkę z mezem!

reklama
Nikki ja wiem jak jestem nastawiona??? Nie mysle o tym. Mam nadzieje że jednak sie udało. Ale aż tak bardzo kochana nie wariuje :-) Zobaczymy pod koniec miesiąca co z tego wyszło. Może fasolinka. A jak nie to przedemną następny miesiąc :-) Naprawde mam dużą rezerwe aż sama sie dziwie że tak na spokojnie to przyjmuje :-)
No właśnie zauważyłam, że tak na spokojnie... le skoro pęcherzyki pękają, to ginka dobrą terapię wdrożyła, mocno za Was trzymam kciuki!!

She, nie radzę szyć sukni u krawcowej, bo przede wszystkim nie wiesz jak będziesz w niej wyglądać, a po drugie krawcowa może niedokładnie zdjęcie odtworzyć, albo widzieć to po prostu inaczej, lepiej pochodzić i konkretnego modelu szukać, takiego już gotowego, który można w sklepie przymierzyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry