Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie. Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badaniaOczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....
Jestem szczęśliwa:-):-):-)

szłam obok apteki i weszłam bo sobie pomyślałam że tak się wszystko układa ostatnio i te wyniki z egzaminu dobre i to moje samopoczucie takie dziwne.... i kopra opadła mi jak druga I po jakimś czasie się pojawiła... myślałam że źle widzę że już omamy mam -ale nie!!!!