Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asiu[/B] no a gzie projekt dla mnie? niczym się niechwalisz -nawet maluskiego zdjecia... ja już nie wiem.. ani schodów ani zdjęcia zaproszenia -no w niczym nie uczestniczę...
Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania![]()
Jestem szczęśliwa:-):-):-)
Teraz tylko na Olę81 czekamy!!!
Dziękuję kochane -a ja tak w głębi serca się bardzo cieszę i wierzę że teraz już będzie dobrze -to taki wielki szok -zupełnie inne objawy, piersi wcale nie bolą!!!
Kasiu -ja życzę każdej z Nas jak najlepiej i czekam i kciuki trzymam żeby to był dobry początek tego wysypu o którym kiedyś mówiłam że to tak chyba jest że naraz kilka dziewczyn fasolkuje!!!!![]()
Koti kciuki mile widziane!!!!!
Idę spać bo jutro do pracy a dzień pełen emocjiszłam obok apteki i weszłam bo sobie pomyślałam że tak się wszystko układa ostatnio i te wyniki z egzaminu dobre i to moje samopoczucie takie dziwne.... i kopra opadła mi jak druga I po jakimś czasie się pojawiła... myślałam że źle widzę że już omamy mam -ale nie!!!!
13x13 ogromne gratulacje:-):-):-):-) na pewno wszystko jest dobrze bardzo bardzo się cieszę :-):-):-)ekstra wiadomość:-):-) to nas zaskoczyłaś oczywiście pozytywnie:-):-):-)jestem.... Przepraszam że dopiero teraz.... Przedstawiam wam wyniki mojego domowego badania:-d:-d:-d:-d oczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....
witaj i przytulam mocnoWitam wszystkich bardzo serdecznie!!30 lipca straciłam w 17 tc mojego najukochańszego syneczka....pozostała tylko pustka, żal...nie ma sekundy abym nie myślała o moim maleństwie...tak bardzo tęsknie za nim...za moim brzuszkiem....mam ogromną nadzieje, że razem z Wami dam rade przetrwać ten koszmar....
no pewnie, ze jestes - to najwieksze szczescie dla nas zobaczyc dwie kreski na tescie...Jestem.... przepraszam że dopiero teraz.... przedstawiam wam wyniki mojego domowego badaniaOczywiście proszę o trzymanie kciuków bo lekarz dopiero będzie w środę a chcę do jednego chodzić. Martwi mnie niestety ten ból brzucha i wczorajsze plamienie ale jestem dobrej myśli i oby wszystko było dobrze -niestety mam zbyt nerwowy tryb życia i chyba to wpływa na moje samopoczucie.
Morał z tego taki -póki @ nie przyjdzie jest nadzieja, progesteron poniżej 3 nie oznacza braku owulacji i po prostu trzeba nie myśleć....